ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Internetter over Vedior:

‘Niet meer.’

  • Aanbod: 5
  • Prijs/kwaliteit: 5
  • Service: 7

- Bezoek website

Ik heb nu twee keer voor Vedior gewerkt. Een keer voor een maand en de andere keer zes maanden waarna ik op contract ben gegaan bij mn huidige werkgever.
De eerste keer had ik online gesolliciteerd en zonder mij gezien te hebben kon ik gaan beginnen bij een bank. Dat was niet verkeerd maar de intercedente die mij hielp vergat vanalles en was erg verstrooid.
De tweede keer kon ik ook zo op gesprek zonder een intake bij Vedior. Na alles afgerond te hebben werden de papieren snel aangemaakt.
In het begin niks aan de hand. Totdat er veranderingen plaatsvonden. Mijn loon verschilde elke week, mijn loon ging omhoog, ik kreeg reiskosten. Maar niets werd goed geregeld. En maar bellen en bellen. Mijn loon bleef uit, het werd niet op tijd uitbetaald en steeds wisselde de contactpersoon waardoor diegene ook steeds weer in moest werken en zich in moest lezen. Verschrikkelijk. Vooral omdat er naast dit uitzendbureau ook Adecco krachten leverden waardoor je heel goed het verschil kon merken hoe er met de krachten werd omgegaan.

Plus

Ze vinden snel werk voor je .

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 8 beoordelingen van Vedior