ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Bart over Unique uitzendburo:

‘Ongeregeld zooitje pas op !’

  • Aanbod: 4
  • Prijs/kwaliteit: 1
  • Service: 1

- Bezoek website

Na dat ik aangenomen was voor een functie als vertegenwoordiger zou ik 1 aug kunnen beginnen. Dit werd echter toegezegd door Unique Utrecht . Ik vroeg tot 3 maal toe om bevestiging omdat ik ontslag moest nemen bij m'n huidige werkgever. Ik kreeg telefonisch een volmondige "ja" . Aangezien een medewerker op vakantie zou gaan zou ik dit schriftelijk later ondertekenen. 2 dagen voor ik zou moeten beginnen heb ik zelf maar eens gebeld omdat ik wilde weten waar en hoe laat ik moest beginnen. Een collega die de functie overnam vertelde mij dat ik de 24e augustus pas zou beginnen.. Jammer 3 weken geen salaris , duizend maal excuses.

Ik zou de 24e in Utrecht moeten beginnen met m'n eerste werkdag .. OW nee foutje Unique .. Het was in Arnhem ( 80 km verder ).

Uiteindelijk hoorde ik van mijn werkgever ook wazige verhalen over Unique en dat ze een spelletje spelen en verhalen verdraaien.

Uiteindelijk was het na 2 weken klaar en zijn we de samenwerking gestopt . Echter zou ik nog 2 dagen uitbetaald worden maar mijn werkbriefje werd niet goedgekeurd . Werd van het kastje naar de muur gestuurd . De medewerker vond het allemaal niet interessant meer en houd de Hoorn ver van z'n oor af nadat ik voor de 18e keer terug belde ..

Leidinggevende was niet te bereiken en medewerker probeerde mij af te schepen met allerlei onsamenhangende verhalen .

Al met al heb ik ipv 15 nog maar 8 uur ingediend omdat ik er maar vanaf wilde zijn.

Mensen doe hier je voordeel mee als je voor vestiging Utrecht gaat werken en in het bijzonder deze medewerker.

Plus

Min

Aanbeveling?

Nee, Lijkt me duidelijk

Bekijk alle 11 beoordelingen van Unique uitzendburo