ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Dirkje over Unique uitzendburo:

‘Dit is een prettige site om mee te werken’

  • Aanbod: 7
  • Prijs/kwaliteit: 7
  • Service: 7

- Bezoek website

Dit is een prettige site om mee te werken. Heel overzichtelijk, duidelijk en met een prima lay-out. De kleuren die worden gebruikt zijn leuk, een aangename site om lekker op te browsen. De informatie in het algemeen, over wat en wie Unique is, is voldoende.
Het aanbod van vacatures was meer dan ik verwachtte. Wat dus weer jammer is, omdat ik wel ingeschreven ben, maar na ongeveer acht weken niets te hebben gehoord, dus maar voor 1 van deze vacatures ben benaderd, welke niet eens echt op mijn profiel van toepassing was. Om jezelf online in te schrijven werkt deze site wel, je kunt je profiel goed duidelijk maken en ook is er ruimte voor je persoonlijke wensen. (nu moeten ze nog iets daarmee doen) Het overzicht van vacatures was wel redelijk duidelijk, de informatie betreffende de werkzaamheden en functie-inhoud ook. Toch wordt soms niet helemaal alles duidelijk, alsof ze bang zijn de naam van de opdrachtgever te onthullen? Je kunt wel meteen besluiten of een van de aangeboden betrekkingen iets voor je is, omdat duidelijk is over wat voor functie het gaat. Al met al een redelijke site voor een uitzendbureau dat misschien nog iets moet leren over het persoonlijke contact met de werkzoekende. Af en toe een telefoontje of je nog beschikbaar bent kan geen kwaad en maakt een prettige indruk. Dit is echter een manquement van vele uitzendorganisaties.

Plus

Overzichtelijke site, duidelijke pagina's, tabs en invoermogelijkheden. Aanbod van vacatures was prima, informatie over functie-inhoud goed, maar over de opdrachtgever af en toe wat vaag.

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 11 beoordelingen van Unique uitzendburo