ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Gabrielle over Uitzend Idee:

‘Geen goed idee...die uitzend idee!’

  • Aanbod: 1
  • Prijs/kwaliteit: 4
  • Service: 9

- Bezoek website

Dit is een simpele website met informatie over het bedrijf zelf en dat ze je kunnen helpen bij het opstarten van een eigen bedrijf.

Heb je altijd al een eigen uitzendbureau willen hebben? Dan zou dit de uitkomst kunnen zijn. Uitzend idee helpt mensen om te doen waar ze goed in zijn. Ben je alleen goed in het bemiddelen van werknemers naar werkgevers, dan neemt Uitzend idee al de andere aspecten van je over. Persoonlijk vind ik dit geen goed idee, want het leukste is juist de administratie, contracten opstellen etc, en niet alleen maar bemiddelen.

Als eerst moet je wel aan bepaalde voorwaarden doen die hieronder staan aangegeven.

Je bent tussen de 28 en 45 jaar jong;
- Je hebt HBO werk/denk niveau;
- Je bent ondernemend aangelegd;
- Je bent commercieel ingesteld;
- Je zoekt een nieuwe uitdaging;
- Je bent bereid om enige risico’s te lopen;
- Je bent in staat om samen tot nieuwe ideeën te komen;
- Je weet dat er “meer in zit” dan nu het geval is.

Als ik een bedrijf wil opstarten, dan zou ik dan persoonlijk niet met een zakenpartner doen die speciaal een website heeft aangemaakt met een noodkreet om mensen zogenaamd te 'helpen'. Want als je de website goed doorneemt dan lees je ook dat hier staat: wij nemen alle aspecten over die je zelf niet kunt. Ik zou er dan voor gaan leren, als ik het zelf niet zou kunnen!

Plus

Het is een pakkende site, speciaal voor beginnende ondernemers of aankomende ondernemers die nog nergens verstand van hebben.

Min

Aanbeveling?

Nee

Terug naar Uitzend Idee