ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

M. over Tempo-Team:

‘''Wie zijn jullie?''’

  • Aanbod: 6
  • Prijs/kwaliteit: 7
  • Service: 7

- Bezoek website

Goedemiddag,

Ik heb voor bijna een jaar een bijbaan via Tempo Team te Leeuwarden (Schrans toen) gehad, als call center agent daarna heb ik een vaste aanstelling gekregen, naast mijn studie, bij het bedrijf (hun opdrachtgever).

Qua administratieve afhandeling, betalen van salaris etc, waren ze zéér correct. Altijd keurig op tijd!

Waar zij wel sterker in mogen worden, is het persoonlijk contact naar de uitzendkrachten toe. In de periode dat ik voor ze heb gewerkt, is er mij maar twee keer gevraagd ''Hoe is het met je!?'' en dan door een stagiair, die ik nog nooit gezien had.

Wel ben ik met een aantal collega's naar een kerstborrel geweest op de vestiging, wij mochten ook namens het bedrijf een fles wijn aanbieden, en dat konden ze zeer waarderen.. Jammer was wel, dat er één Intercedent vroeg aan een collega van mij ''Wie zijn jullie?''

Kortom, ik ben wel positief over tempo team. Mocht ik weer een andere bijbaan willen dan zal ik zeker een bezoek aan hun vestiging niet overslaan! :).

Plus

Administratief sterk in orde, alles voor elkaar. Kreeg keurig een map mee waar ik alles in kon bewaren en kon rangschikken met tabbladen!

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 66 beoordelingen van Tempo-Team