ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

MD, PhD over Tempo-Team:

‘Vroegtijdig einde contract dienstverband’

  • Aanbod: 7
  • Prijs/kwaliteit: 1
  • Service: 6

- Bezoek website

Over het algemeen heb ik best goede ervaringen over de periode dat ik heb gewerkt voor tempoteam professionals, maar ik heb nu toch hhet gevoel belazerd te zijn t.a.v. De wijze waarop het contract anders is beindigd,en eerder dan telefonisch is afgesproken.
Ik zou per 1 februari worden overgenomen door het bedrijf waar ik gedatacheerd was. Ik had telefonisch nog afspraken gemaakt over de resterende vakantieuren die ik nog zou opnemen op 28 en 31 januari. Nu krijg ik een brief dat mijn contract per 27 februari is gestopt, en worden de uren die ik 31 januari gewerkt heb, door mjn neus geboord. Dat vind ik allerminst professioneel, en daarmee doet tempo team zijn naam geen eer aan.
Een ander voorbeeld is dat er in de loop van mijn detacheerwerk is gesproken over het terugbrengen van het aantal uren dat ik via tempoteam zou werken, alvorens ik kon worden overgenomen. Daar zijn toch wat meerdere versies van afspraken die ik van mijn huidige werkgever (voormalig opdrachtgeven) en tempoteam destijds heb gehoord. Dus als je met ze in zee gaat, moet je heel goed alles op papier laten zetten en het niet laten bij vermoedelijke einddata en goed laten vastleggen hoeveel uren je totaal via tempoteam zult werken alvorens je mogelijk in dienst kan komen bij de opdrachtgever.

Plus

Je kunt bijna altijd wel terrecht met vragen en ze zijn coulant wat betreft bijzonder verlof voor familie omstandigheden etc.

Min

Het zich houden aan gemaakte afspraken.

Aanbeveling?

Nee, na deze ervaring niet meer.

Bekijk alle 66 beoordelingen van Tempo-Team