ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Angel81 over Tempo-Team:

‘Veel vacatures!’

  • Aanbod: 7
  • Prijs/kwaliteit: 8
  • Service: 7

- Bezoek website

Omdat ik op zoek ben naar een nieuwe baan was ik via het internet aan het kijken bij verschillende uitzendbureaus. Zo kwam ik ook op de website van tempo-team terecht. In eerste instantie kon ik gelijk op de homepage mijn postcode invullen en kreeg dan ook gelijk een hele hoop vacatures te zien die in en rondom mijn woonplaats beschikbaar waren. Ik moet wel zeggen dat ik geen speciaal vakgebied of andere eisen had ingevoerd dus ik kreeg echt van alles te zien.
Er zat een vacature tussen die mij wel aansprak. Ik kon direct via de website mijn sollicitatie doen, erg makkelijk! Ik moest mijn gegevens invullen en er was een ruimte voor mijn brief. Op het eind kon ik dat mijn CV als bijlage bijvoegen.
Verder kun je op de site ook nog een aantal tests vinden. Hier onder vallen onder andere een beroepskeuze test, een IQ test, een persoonlijkheidstest en een stress test. Ik ben er niet helemaal zeker van of deze tests ook echt kloppen. De beroepskeuzetest gaf namelijk bij mij aan dat ik in de verzorging goed tot mijn recht zal komen maar dit is totaal niet wat ik denk. Ik kan bijvoorbeeld niet tegen bloed en dat zal je in de verzorging vrij regelmatig tegen komen.

Plus

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 66 beoordelingen van Tempo-Team