ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Brenda a. over Tempo-Team:

‘Afspraken worden niet nagekomen, plus oneerlijk. Tempo team DH’

  • Aanbod: 4
  • Prijs/kwaliteit: 2
  • Service: 1

- Bezoek website

Ik ben bij tempo team Denhaag ingeschreven helaas is het niet zo gelopen als ik gehopen had. Ik heb gesolliciteerd en een aantal mails ontvangen voor een test! Ik had me voorbereid doormiddel van de mails,internet etc. Maar toen ik het desbetreffende gesprek voerde werd er iets heel anders voorgeschoteld. In eerste instantie was ik verbaast en ben ik er mee ingegaan en heb ik geimproviseerd.

Naderhand bedacht ik me dat dit helemaal niet klopte met de informatie die ik ontvangen had en heb mijn contact persoon terug gebeld. Ik kreeg te horen of ik aan haar professionaliteit twijfelde etc.

Niet veel later heeft mijn vriend opgebeld aangezien hij meer ervaring in die branche heeft om op de hoogte gesteld te worden wat er nou gaande was.
Het liep toen uit de hand en ze zou me uit het systeem plaatsen aangezien dit soort voorvallen zich ook bij de werkgever voor zouden kunnen doen.

Terwijl wij ons rustig hebben gehouden. Zij de boel aan het ombuigen was en foutieve informatie doorgegeven had-heeft.

Jammer dat het zo gegaan is. Ik ben mijn baan nu kwijt omdat ik het ergens niet mee eens was.

Schijnbaar is het de bedoeling om je altijd aan te sluiten bij de mening van de intercedent.

Plus

Ze hangen niet op als je met ze in gesprek bent.

Min

Liegen over bepaalde dingen die ze gezegd hebben. Geven foutieve informatie en willen niet toegeven dat ze fout zitten. Ben uit het systeem geplaats omdat ik een anders mening heb als mijn contactpersoon.

Aanbeveling?

Nee, zeer onproffesioneel

Bekijk alle 66 beoordelingen van Tempo-Team