ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Pattyb88 over Creyf's Uitzendbureau:

‘Zeer goed, gestructureerd bedrijf’

  • Aanbod: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
  • Service: 8

- Bezoek website

Bij Creyf's bent u altijd verzekerd van vast werk. Ik ben sinds april 2007 werkzaam via dit uitzendbureau. Via dit bureau heb ik een 'vaste' baan.
Ze zijn goed georganiseerd. De betalingen worden naar voorkeur 1x per week of 1x per maand uitgekeerd. Deze kloppen altijd. Nimmer heb ik problemen gehad met ontvangst van mijn loon.
Daarbij zetten de werknemers van het uitzendbureau zich zeer goed in. Regelmatig ontvang ik telefoon of smsjes of ik nog meer werk zoek. Daarbij bevestigen ze telkens wanneer er welke dag gewerkt moet worden. Wanneer men bijvoorbeeld 2x per week moet werken, wordt er op die dagen gebeld om te bevestigen dat u moet werken. Een zeer handig systeem.
De verdiensten zijn daarbij ook zeer goed.

Ik ben zelf uitzendkracht via Creyf's in 's-Hertogenbosch.

Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam en ze helpen je persoonlijk.

Het enige nadeel aan dit uitzendbureau vind ik dat er teveel wordt gebeld en gesmst over ander werk, aangezien ze een systeem hebben waarin iedereen tegelijk gebeld en gesmst wordt voor beschikbaar werk. Inclusief de personen die bijvoorbeeld al voor dat bedrijf werken. Zo krijg ik regelmatig een bericht of ik wil werken bij een bepaald bedrijf, terwijl ik hier al werkende ben. Dit kan een nadeel zijn (voor u).

Plus

Vriendelijke en goede hulp.
Goede verdiensten.
Betalingen kloppen altijd.

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 19 beoordelingen van Creyf's Uitzendbureau