ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Bartwillem over Creyf's Uitzendbureau:

‘Creyfs’

  • Aanbod: 9
  • Prijs/kwaliteit: 8
  • Service: 8

- Bezoek website

Creyfs is een voortvloeisel van Optima Uitzendbureaus dit van oorsprong Nederlandse bedrijf is overgenomen door het Vlaamse Creyfs en aan een nieuwe opmars begonnen. Het bedrijf heeft vestigingen door geheel Nederland, dus er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. De meeste vestigingen zitten overigens wel in de Randstad. De minste in het noorden van Nederland.

Hoewel het bedrijf zich met name richt op horeca en techniek, hebben zij ook vrij veel banen in de administratie sector. Creyfs richt zich naast uitzenden ook op detacheren en op werving en selectie en niet te vergeten payrolling.

Plus

Aangezien ze vele vestigingen hebben en goed opgeleide personeelsleden hebben, is het altijd goed zaken doen met dit bedrijf. Het bedrijf heeft ook een goede en heldere website. Er staan voor degenen die werk zoeken volgende vacatures op. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de site is erg goed. De filialen zijn ook goed telefonisch te bereiken. Heb je vragen, e-mailen is ook geen probleem. Binnen de kortste tijd heb je antwoord. Als je een vacature zoekt, dan kunt u via de website snel worden doorverwezen naar het juiste filiaal. Zij kunnen u meer vertellen over de functie dan de informatie die op internet staat.

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 19 beoordelingen van Creyf's Uitzendbureau