ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Wim Hamhuis over Walibi World:

‘Ons bezoek aan Walibi World bij Oostappen Vakantie park’

  • Aanbod attracties: 8
  • Prijs/kwaliteit: 5
  • Service: 9

- Bezoek website

Het park Walibi World heeft een mooi entree. Je wordt snel aan de kassa geholpen je kunt gelijk een plattegrond pakken zodat je precies kunt zien waar je welke attractie kunt vinden. Toen we bij de kart-baan kwamen op advies van een aanwijzing bij de toiletten bleek dat dit niet bij de entreeprijs is inbegrepen. Eveneens geldt dit voor de Skydive. De kartbaan moet 7euro extra kosten en de skydive maarliefst 21euro extra. En wij dachten dat de entree prijs all inclusive was omdat 33 euro entree wel flink aan de prijs is voor een attractiepark.

Plus

Mooi veel achtbanen met veel verschillende thema's. Bij elke achtbaan voldoende personeel aanwezig om alles goed in de gaten te houden. Alle attracties zijn goed onderhouden. Bij een storing wordt je tijdig gewaarschuwd dat het langer gaat duren, hierdoor kun je in de storingstijd gerust andere attracties gaan bezoeken. Zeer vriendelijk personeel.Het is echt een park voor jong en oud.

Min

Er zijn attracties bij die niet geschikt zijn voor kleine kinderen. Er zijn teveel attracties waar je alsnog voor moet betalen. Dit kan soms ergerniswekkend zijn zeker als het er op lijkt dat de attractie bij de all in prijs hoort, maar dit niet is.

Aanbeveling?

Ja, het is een leuk park neem vooral genoeg geld mee

Bekijk alle 3 beoordelingen van Walibi World