ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Andre over Duinrell:

‘Niet de moeite en geld waard’

  • Aanbod attracties: 4
  • Prijs/kwaliteit: 2
  • Service: 2

- Bezoek website

Dit Pinksterweekend naar Duinrel geweest. Ik had nog een BonGo waardoor we met ons gezin van 3 personen (2 volwassenen en een kind van 6/1.13 m) “maar” 19 euro hoefden bij te betalen. Het begon al bij de kassa, in dit geval een mazzeltje want men wist niet of de BonGo incl of excl zwembad was. Inclusief gekregen terwijl exclusief in de bongo, dus 6 euro bespaard......
Dan het park, je komt binnen bij de glijbaan (Niagara Superroetsj), leuk en lekker energie verbranden. Maar was er wel toezicht? Direct daarna kom je bij de 8baan (Falcon). Leuk voor pappa, maar de kleine mag er niet in. Ok, dan de Mad Mill, helaas....te klein, met als de waterspin. Mijn dochter was na de glijbaan wel toe aan een attractie dus dan de Splash, ondanks overkapping toch zeiknat.....maar ja je bent in een attractiepark. Toch maar even op de kaart kijken waar ze wel in mag......Dat is verdomd weinig......
Electrobootjes in een zwembad dan....helaas, moet je een diploma voor hebben, welke idioot heeft die vijver ook 1,40 M diep gemaakt....waar hebben we het over, electrobootjes. Iedereen die groter dan 1,20 is of zijn A diploma heeft haalt hier zijn neus voor op, tenzij......er geen alternatief is.
Dan de Monorail, maar eerst nog even 2,95 Euro aftikken voor een kleffe, lauwe hotdog. Goh wat een rij, en wat gaat ie langzaam vooruit. Kunnen ze die 8 reserve wagentjes niet inzetten, het parcour is er lang genoeg voor. Aangekomen bij de instapplaats begrijpen we het. Totaal gebrek aan organisatie/wachtrij optimalisatie. Op een boarding platform van 6 meter laten ze de wagentjes aan het begin in/uitstappen en iedere keer opnieuw vertraging met uitstappen en instappen (oh ja, laat mij u helpen de veiligheidsriemen te kruisen zodat uw dochter in het midden vastzit). Ik heb 30 minuten in de rij gestaan voor een attractie waarbij je zelf moet fietsen, de helft van de capacitiet is ingezet en er zeer inefficient wordt omgegaan met de boarding.
Dan maar eten in La Place, wat kan daar mee mis zijn. Eten Ok, restaurant vies en vol oude spinnen webben. Gelukkig staan er bordjes naar de WC, bordjes volgen totdat ik buiten sta....he? heb ik wat gemist? Mijn vrouw gaat vragen waar het toilet is want ze ziet dat ik langzamerhand geiriteerd begin te raken. Door de deur rechts mevrouw, ik daarheen en me langs een La Place scherm gewrongen, lichten uit, WC’s stuk en je moet je billen afvegen met servetjes van ola ijsjes......Ik (en de dame die ons de weg wees) mis blijkbaar iets, maar deze WC’s zijn niet wat ik verwacht had.
Speeltuin, wat kan daar mee mis zijn, weinig op het eerste gezicht. Maar dan zie ik dat mijn dochter en een andre jongetje beiden hun hoofd storen aan draaiende touwen aan een paal met aan de onderkant twee dikke zware plastice knotsen. NEXT!
Een poppenshow dan.....tsja een poppenshow uit de jaren 70? Niet meer van deze tijd, het eerste de beste electische speeltje van intertoys beweegt nog beter.
Trampoline....! terwijl mijn vrouw de zwemspullen uit de auto haalt. Een attractie van niets maar ook hier presteerd men het om een wachtrij te produceren door de kinderen voor de trampoline de schoenen uit en aan te laten doen (terwijl de tramolines in de tussentijd ongebruikt erbij staan.) Kom op mensen, is er dan niemand die nadenkt hoe dit efficienter kan en moet! Hier viel me voor et eerst op dat de 15 jarige pubers helemaal niet getraint/geinteresseerd zijn in veiligheid, beleving of doorstroming. In de 20 minuten die ik hier heb doorgebracht heeft de “opzichter” zeker 15 minuten een andere richting op gekeken. Wellicht een leuk meisje?
Dan maar het tikibad, glijspectakel, golven en....Warme Chloordampen! De douches bij de ingang zijn gevarieerd, de ene extreem heet, de andere ijskoud en een stuk of 6 doen het niet eens. Het is waar, de glijbanen zijn indrukwekkend, als je erin mag. Maar ook hier praten de badmeesters liever met elkaar dan dat ze op de bezoekers letten.
Na twee uur zwemmen eruit. Gelukkig had mijn vrouw een horloge, want de klok in het zembad doeed het niet/was afgeplakt.Eeven langs de kassa omdat het exit kaartje niet werkt (terwijl we binnen de 2 uur zijn gebleven). Ben er klaar mee, ik wil naar huis. Hoe laat is het eigenlijk? Daar bij het reuzerad staat een klok maar ik vertrouw het niet meer dus pak ik mijn telefoon voor de echte tijd.....Ja hoor, de klok loopt 30 minuten achter of hij staat stil.
Auto zoeken, bordjes uitgang volgen, nu kan er niets meer mis gaan. Tot we bij een rotonde komen en het geld voor de wegwijzers op was. Trial and Error..... net zo lang rijden totdat we het park uit zijn. Oh ja Duinrel, als je een zebrapad maakt, let er dan op dat je er niet een grote stuik voor neezet. Ik had bijna een paar bezoekers omver gereden, en dat is knap met 5 km/uur.
Duinrel uit, Wassenaar in. Ik was 6 toen ik hier voor het eerst kwam, en 39 voor de tweede keer.Mij zie je nooit meer terug, ik rij wel 50 Km extra en betaald 13 euro meer voor een kaartje voor de efteling waar we allemaal een leuke dag hebben met bijbehorend service niveau.

Plus

In de duinen, en dat is een afwisselende omgeving tov andere parken.

Min

Ongeorganiseerd, duur, niet afgestemd op doelgroep.

Aanbeveling?

Nee, waste of time & money

Bekijk alle 3 beoordelingen van Duinrell