ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Angel81 over Real-tones.tv:

‘Lt op! Abonnements dienst!’

  • Aanbod: 7
  • Prijs/kwaliteit: 7
  • Gebruiksgemak: 7

- Bezoek website

Als eerste wil ik gelijk even waarschuwen voor deze site. Dit is een abonnement site. Dit houd in dat er, zodra je een keer iets via deze website besteld voor je telefoon, elke week een tegoed van je beltegoed word afgehaald. Heb je een abonnement telefoon dan word dit bedrag bij je rekening opgeteld. Dit abonnement kost je €4,50 per week en dan kun je 3 ringtones bestellen. Maar dat is nog niet alles want bovenop de €4,50 komen ook nog eens de kosten voor het smsen en het downloaden.
Verder heeft de website wel een groot aanbod in ringtones. Alles wat ik zocht heb ik er kunnen vinden. Oja, om gebruik te kunnen maken van de website moet je je ook nog eerst regisitreren zodat je kunt inloggen op de website.
Ook deze site heeft meer in de aanbieding dan alleen ringtones. Je kunt er ook terecht voor spelletjes, software, video filmpjes,thema's en wallpapers. De animated wallpapers vind ik zelf erg leuk!
Op de website is vrijwel geen reclame aanwezig. Dit is naar mijn inziens zeker een voordeel!
Ik heb via deze website al verschillende dingen besteld, maar ik heb me toch afgemeld vanwege de abonnements dienst. Ging mij net iets teveel kosten. Gelukkig ging het afmelden wel heel makkelijk.

Plus

Min

Aanbeveling?

Nee

Terug naar Real-tones.tv