ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Shaneequa over Vakantiepark Aquadelta:

‘Ervaring Vakantiepark Aquadelta > service’

  • Aanbod: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
  • Service: 4

- Bezoek website

Ik heb een review over Vakantiepark Aquadelta omdat ik positieve dingen, maar ook negatieve dingen heb meegemaakt. Het Vakantiepark zelf is erg mooi en ook goed gelegen. Alleen helaas niet aan de zee, maar aan een meer. De service van de boeking daarentegen vond ik erg matig. Wij zijn met een grote groep van de familie op vakantie gegaan naar Aquadelta. We hebben specifiek aangegeven, 8-9 maanden voor de vakantie, dat we 3 huisjes willen die naast elkaar gelegen zijn. Dit was mogelijk, maar we moest voorkeurskosten betalen van 15 euro. Uiteraard vonden wij dit logisch, want ze moeten rekening met de huisjes voor ons nemen. Na te hebben betaald kregen we geen bevestiging dat het geld ook daadwerkelijk ontvangen was. Ook kregen we niks te horen over welke huisjes we kregen. Omdat we dit graag wilden weten hebben we een mail gestuurd. We kregen een antwoord dat we helemaal geen voorkeurskosten betaald hebben, dus dat ze er geen rekening mee hadden genomen. We hebben gewoon de factuur betaald die we van Aquadelta hebben ontvangen. Nou oke, we kregen te horen dat we die 15euro niet betaald hadden, dus dit nog moesten doen. Maar nu zeiden ze in de mail dat we ineens 45euro moesten betalen, aangezien we 3 huisjes hadden. Wij weer opnieuw terug gemaild met de reactie; moeten we 45euro betalen terwijl we maar 1x geboekt hebben? Hierop kregen we antwoord dat dit niet nodig was, het bleef de 15euro die afgesproken was. Al met al niet zo heel netjes, maar dat kan gebeuren. Een week later kregen we eindelijk de huisnummers. En jahoor, 2 huisjes naast elkaar en de ander een stukje verderop. Het was geen ramp, want het was niet erg ver uitelkaar. Maar aangezien we ervoor hebben betaald, wilden we ze ook naast elkaar, zoals afgesproken.
Al met al, het is een leuke vakantie geweest, maar helaas werden er verschillende foutjes gemaakt bij de boeking.

Plus

Vakantiepark Aquadelta is erg mooi. Klantevriendelijkheid op het park is ook goed. Wat wij echt geweldig vonden, was dat de supermarkt ook voedselwaren wilt brengen naar de huisjes! Ook voor aankomst kun je zelf aangeven welke etenswaren er in het huisje moeten worden gelegd. Super!

Min

De service via de mail. Buiten de foutjes die gemaakt zijn tijdens de boeking, zou het ook netjes zijn als Aquadelta het aangeeft wanneer de betaling is binnengekomen. Dit is een kleine moeite, maar de klanten zullen dit waarschijnlijk allemaal fijn vinden.

Aanbeveling?

Ja, ondanks een stroef begin, is het een leuke vakantie geweest!

Bekijk alle 3 beoordelingen van Vakantiepark Aquadelta