ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

kim vd velden over Rent a tent:

‘Zeer slechte klantenservice/klachten afhandeling’

  • Aanbod: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
  • Service: 1

- Bezoek website

voordat wij onze vakantie gingen boeken bij rent a tent. meerdere malen telefonisch contact gehad. omdat wij ( 2 gezinnen, met in totaal 5 kids in verschillende leeftijden) hadden ons oog laten vallen op camping lanterna in kroatie. Ik had via via begrepen dat deze camping zou renoveren. Dus ik wilde wel zeker weten dat wij niet op een bouwterrein terecht kwamen. (renovatie's hebben nou eenmaal de neiging om uit te lopen) Rent A Tent kon ons verzekeren dat de renovatie klaar zou zijn wanneer we aankwamen, en garandeerde ons ook dat het zwembad open zou zijn.Mocht nou in een extreem geval de camping toch nog in verbouwing zitten, dan konden wij bij aankomst direct overgeboekt worden naar een camping NAAR KEUZE in de buurt. Met dit in gedachte hebben wij onze vakantie dus geboekt bij rent a tent.

1 dag voordat wij zouden vertrekken richting kroatie, kreeg ik telefoon (klantmanager rent a tent) dat de verbouwing toch nog niet helemaal klaar was, en dat het gedeelte waar onze gehuurde bungalow tenten stonden. toch niet geschikt was om te overnachten.(veel bouwverkeer) Of ik akkoord ging met een upgrade naar een stacaravan op een rustiger gedeelte van de camping.

In dit gesprek heb ik meerdere malen gevraagd, of de rest van de camping dan wel klaar zou zijn. en of de faciliteiten dan wel open waren. hierop kreeg ik wederom het antwoord, dat de rest van de camping helemaal klaar was en dat alleen het gedeelte waar de bungalowtenten stonden nog verbouwd werd. met ook weer de toevoeging.....mocht het onverhoopt toch nog een bouwval zijn dan kunnen onze medewerkers ter plekke direct een overboeking doen naar een vergelijkbare camping NAAR KEUZE.

je raad het al, de camping was bij aankomst verre van af! op verschillende locaties op de camping werd nog vol op gebouwd, overal werkverkeer, de faciliteiten waren niet open. Maar inderdaad de stacaravan stond helemaal in een hoekje van de camping waar het wel rustig was. :(

Na een rondje op de camping gelopen te hebben of het wel echt zo dramatisch was als het er op het eerste gezicht uitzag. en om zeker te weten dat we niet gewoon vermoeid waren en we wellicht overdreven reageerde, (zelfreflectie) kwamen we toch echt tot de conclusie dat we hier niet konden blijven. (veiligheid kids, faciliteiten die dicht waren, bouwverkeer). Ik heb vervolgens aangegeven bij de medewerker ter plaatse. Welke overigens van ROAN vakanties was en niet van rent a tent. Dat ik gebruik wilde maken van de beloofde oplossing. Om een andere camping naar keuze uit te zoeken en dus hier naar overgeboekt te worden.

je raad het al, loze beloftes!!! Er was geen keuze! er was 1 andere camping waar we naar toe konden. Deze lag op 2 uur rijafstand, zonder faciliteiten voor de kinderen. Absoluut niet vergelijkbaar met wat wij geboekt hadden. we hebben die avond besloten om dan toch maar op lanterna te blijven en de volgende dag contact op te nemen met rent a tent zelf.

in de telefoongesprekken die wij de dagen daarna met rent a tent hebben gehad, werd mij duidelijk gemaakt dat zij nu niets konden betekenen, niet konden overboeken omdat alles vol zat. maar wanneer we thuis zouden zijn zouden we samen zoeken naar een passende oplossing. ik ben met het voorstel gekomen om een gedeelte van de reissom terug te storten, of ons bijv. een weekje in nederland een bungalow tent aan te bieden zodat wij toch nog een vakantie zouden hebben.

eenmaal terug is er niets meer van de klantenservice te merken bij rent a tent. ik heb ons verhaal, incl, foto's en filmpjes van de camping nogmaals kenbaar gemaakt, met de vraag of men er al uit was welke passende oplossing er beschikbaar was. de mail die ik hierop terug kreeg was:

dat zij niets voor ons konden betekenen, omdat dat wij zelf geen gebruik gemaakt hebben van het geboden alternatief! (wat geen alternatief was, maar dat ter zijde) kortom, u kunt in de stront zakken mevrouw van den velden!

na nog een paar mailtjes over en weer heb ik de hoop op een goede oplossing opgegeven. en ben ik hier dus dit bericht aan het typen, in de hoop andere reizigers te behoeden!!

even ter verduidelijking:
ik begrijp ook dat een renovatie die uitloopt niet in handen is van een reisorganisatie.
ik begrijp ook dat het lastig is vanuit Nederland de situatie in te schatten.

ik vind alleen niet dat je op deze wijze met klanten om kunt gaan, het aan het lijntje houden, doen alsof er een oplossing gezocht wordt. en vervolgens de klant de schuld in de schoenen schuiven, met de boodschap "u had kunnen kiezen voor het alternatief" ik ben er echt ziek van!!

mocht een medewerker van rent a tent dit lezen, ik heb niets aan een reactie onder dit bericht! liever leest en bekijkt u alle foto's, films en mails die ik toegestuurd heb, en neemt u mijn klacht serieus!!!

mocht er toch nog een oplossing komen, zal ik ook zo eerlijk zijn deze aan mijn review toe te voegen.

Plus

Min

Aanbeveling?

Nee, zie mijn bovenstaande ervaring!

Bekijk alle 3 beoordelingen van Rent a tent