ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Jeffrey over Europcar:

‘Schandalige behandeling’

  • Aanbod: 7
  • Prijs/kwaliteit: 2
  • Service: 1

- Bezoek website

In September ging ik voor een lang weekend naar Milaan om o.a. de F1 race te bezoeken. Ik had een auto gehuurd bij Europcar (via Rentalcars.com).

Bij aankomst was het e.e.a. onduidelijk over de procedure.
Ik volgde de borden naar de shuttle service om naar de rental cars te gaan maar schijnbaar was er ergens een klein kantoortje waar ik eerst alles moest regelen. Uiteindelijk met de shuttlebus weer terug naar het vliegveld om alles te regelen om weer terug naar de ophaallocatie te gaan. Misschien zelf niet goed gekeken maar ook niet heel duidelijk gecommuniceerd.

Na een paar fijne dagen in Milaan was het tijd om de auto weer af te leveren.
Ik had een nachtvlucht en bij de drop-off van de rentalcars was niemand aanwezig om de auto in te nemen. Ik kon dus nergens een bewijs krijgen van een juiste aflevering verkrijgen. Van een andere huurder vernam ik bij de drop-off dat ik de auto afgesloten moest neerzetten en de sleutel door de brievenbus moest doen.
Toen ze mij vertelde dat ook de shuttle service niet actief was en je moest lopen naar het vliegveld (met 2 grote koffers) was ik er echt helemaal klaar mee.

Nu meer dan 6 maanden later kwam ik ineens tot de ontdekking dat Europcar zonder enige communicatie ruim 700 euro van mijn creditcard had afgeschreven. Na contact te hebben gehad met rentalcars.com gaf Europcar in eerste instantie aan dat het een boete zou zijn, later was het ineens schade aan de huurauto. Ik weet 100% zeker dat de auto geen enkel krasje of deukje heeft gehad bij aflevering. Ze maken misbruik van de slechte voorzieningen op de luchthaven in hun eigen voordeel.

De service is ver te zoeken bij dit bedrijf en de manier van handelen is ronduit schandalig. Rentalcars.com heeft alles voor me geregeld en het bedrag uiteindelijk vergoed (daar weten ze wel wat service is!) en teruggestort maar dit zijn schandalige streken. Voor mij nooit meer een auto via Europcar.

Plus

Min

Aanbeveling?

Nee, Schandalige behandeling

Bekijk alle 54 beoordelingen van Europcar