ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Ivonne V over NewFigure:

‘38 kilo kwijt dankzij Newfigure!!’

  • Aanbod: 10
  • Prijs/kwaliteit: 8
  • Gebruiksgemak: 10

- Bezoek website

Boulimia nervosa is een vreselijke eetstoornis waar vele mensen aan lijden tot je professionele hulp krijgt om het een plek te geven. Bij mij duurde dit overal te lang en viel terug in mijn oude gewoontes.

Ik kreeg de tip van mijn nieuwe huisarts dokter Eenink in Zoetermeer om contact op te nemen met Newfigure. Zij zouden mij perfect kunnen begeleiden met een methode waarin ik gewoon kon eten, maar met speciale intensieve wekelijkse aandacht mijn gevoel een plek te kunnen geven. Hij had met succes al meerdere patiënten doorgestuurd.

Vol twijfels dat ik bij alles had ging ik eerst hun website doorlezen: www.newfigurezoetermeer.nl

Op het eerste oog ziet het er professioneel uit, maar gaat het werken? Soms klinkt iets te mooi om waar te zijn. Ik nam de test, want tjah mijn eigen huisarts zweert erbij....

Ik kreeg per telefoon extra informatie en besloot om ermee te starten op maandag 1 juni 2012 en nu bijna 1 heel jaar voorbij en maar liefst 38 kilo afgevallen.

Was het moeilijk ja natuurlijk!! Ik moest en zou mezelf leren de controle in eigen handen te nemen. Het geheim? Een mooi uitgebalanceerde manier van eten met allerlei lekkers.

Ik kreeg een persoonlijk voedingsschema, die wel eens wisselde om het mezelf aantrekkelijk te houden. Maar het was genieten met af en toe wat lekker tijdens een feestje. Nooit gedacht dat crackers zo lekker waren met van alles erop. Ik hoefde mijn kaas niet op te geven!!! Gewoon 6x eten per dag met veel water en light limonade, koffie, thee en een grote bak yoghurt. Ik kreeg er ook supplementen bij, genaamd aminocomplex. Het gaf mij geen honger en een heerlijk fit gevoel. Mijn huid is wel iets zachter geworden, maarja na 38 kilo is dat niet zo heel gek. Ik ben nu aan de slag met een trainer om dit weer te versterken. 1 ding te gelijk.......

Ik had ook mijn eigen coach, die mij door dik en dun steunde! De doorzettingskracht en de mooie woorden wanneer ik eens een dipje had fleurde mij helemaal op...... Yes i can do IT !!!!!

Nu klaar en heerlijk sporten en genieten met als stok achter de deur de maandelijkse weegmomenten bij Newfigure.

Sterkte iedereen en dag kilo's tot nooit nooit nooit meer ziens !!!!!!

Plus

Goede begeleiding en heerlijk eten.
Aminocomplex gaf mij extra steun om geen honger te hebben en mij toch heerlijk te voelen.
Online kan je het dieet ook volgen, maar was voor mij niet nodig woonde praktisch bijna om de hoek.

Min

Het dieet werd niet volledig vergoed. Ik kreeg van iedere week €15 euro terug en moest daardoor maar €5 per keer zelf betalen.
Alcohol maar 2 stuks per week en dat was even wennen.

Aanbeveling?

Ja, Dit is de uitkomst voor iedereen of je nu net als ik boulimia nervosa hebt of een andere eetstoornis. Geweldig dieet met lieve mensen die echte interesse tonen!!

Bekijk alle 2 beoordelingen van NewFigure