ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

waarde 1 € over Liberty:

‘Vrolijke site’

  • Aanbod: 8
  • Prijs/kwaliteit: 6
  • Gebruiksgemak: 8

- Bezoek website

Liberty, voor een betere gezondheid.
Een heel overzichtelijke site. Vriendelijk in uitstraling en erg duidelijk. Je kunt alle klachten goed op zoeken en je krijgt een behoorlijk antwoord op je vragen. Wel moet je voor iedere klacht een ander medicament nemen. Dus als je met meerdere klachten zit, komt dat nog wel duur te staan. Dus je moet goede keuzes maken. En afwegen wat voor jou het belangrijkste is. Door welk product jij je wilt laten ondersteunen. Ik vind het een eerlijke site met eerlijke informatie. Er staat bij ieder product gelijk de ingrediënten. Met de hoeveelheden van de inhoud. Ook geven ze aan, dat een volledige gezonde voeding het belangrijkste is. Wat me ook erg aan spreekt is dat je eerlijk kunt zien waar die firma is. En dat er een telefoonnummer
is waar je naar kunt bellen. Dus niets geheimzinnigs. Je kunt er zelfs veel over het menselijke lichaam te weten komen. Dus een geheel volledige informatieve site. Ook geschikt als je niets wilt bestellen.

Plus

veel informatie over het menselijke lichaam. Eerlijke informatie. Een ruim aanbod. Ze verwijzen ook naar andere sites waar je nog meer over je klachten kunt ervaren.

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 13 beoordelingen van Liberty