ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Gabrielle over Liberty:

‘Liberty is een betrouwbare specialist!’

  • Aanbod: 10
  • Prijs/kwaliteit: 9
  • Gebruiksgemak: 10

- Bezoek website

Over Liberty healthcare ben ik wel te spreken.

Ik heb het merk Folligro (haargroeimiddel) besteld bij Vitaminstore en Liberty is de leverancier.
Het gekke is, dan de folligro van vitaminstore geen resultaat had, maar wel hetzelfde product van de apotheek.

Ik belde vitaminstore op en ze gaven aan dat ze er niks aan konden doen, weer was ik veel geld kwijt.
Toen ik telefonisch contact opnam met liberty en mijn situatie voor had gelegd, begrepen ze het niet helemaal, maar ik kreeg bij mijn volgende bestelling 15 % korting en de verzendkosten hoefde ik niet te betalen. Erg tof van ze!

Ik vind het een goede leverancier, je kan alle producten online bestellen en wordt binnen 24 uur bezorgd. Je kan vooraf betalen, van je rekening af laten schrijven of een factuur bij de bestelling ontvangen zodat je achteraf betaald.
Op deze site staat veel assortiment en de producten zijn heel erg goed en betrouwbaar. De klantenservice is behulpzaam, er zijn specialisten die je kunnen adviseren over bepaalde producten en je weet bij liberty waar je aan toe bent.

Ik raad iedereen aan om rechtstreeks bij liberty te bestellen en niet bij andere websites. Dit is de enige leverancier waar ik goede vertrouwen in heb. De prijzen zijn in verhouding met andere winkels/warenhuizen goedkoper en de producten zijn beter.

Kortom: mijn complimenten aan liberty!

Plus

Goede klantenservice. Heb je een huidprobleem of een probleem/klacht met een bepaald product dan krijg je een specialiste een de telefoon die je alles precies kan uitleggen. Ook bij de producten zit een goede grbuiksaanwijzing aanwezig, het is makkelijk en betrouwbaar. Binnen 24 uur worden de producten geleverd.

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 13 beoordelingen van Liberty