ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Lukas over Getslim:

‘Mijn oordeel over Getslim (niet doen)’

  • Aanbod: 5
  • Prijs/kwaliteit: 2
  • Gebruiksgemak: 6

- Bezoek website

Ik vind dat deze website niet veel keuze heeft uit verschillende soorten kuren. Ik ben uiteraard een voorstander van producten gemaakt van natuurlijke ingredienten. Alleen kan ik helaas niet vinden welke soorten planten -en kruiden extracten verwerkt zijn in de kuur van Pu erh. Er staat alleen aangegeven dat Pu Erh de vetverbranding stimuleert en de stofwisseling ondersteunt. Maar wat zorgt nu precies voor de verbranding, het is namelijk geen dieet maar een ondersteuning.

Op deze website staat dat dit product geen bijverschijnselen kent, maar bij mensen met hartklachten wordt dit product ten zeerste afgeraden...SLik!
Ook het jojo-effect zou worden vermeden met dit product, maar dat is logisch want je mag gewoon alles blijven eten volgens het programma van Pu Erh.
Dit klopt niet helemaal, want de ene persoon heeft een betere stofwisseling dan de andere, dus als degene met de betere stofwisseling dit product gebruikt, krijgt hij of zij een nog betere verbranding! Degene waarbij de stofwisseling niet goed werkt, blijft op een zelfde niveau en zal veel moeten investeren om toch de verbranding beter te laten werken.

Bij de producten staan een aantal, naar mijn zeggen, misleidende teksten bij:

Als je wilt weten wat er in de verpakking zit die je thuis krijgt, dan klik je het product aan en dan zie je de producten op een rijtje. Ik dacht, zo zo veel producten, dat is mooi, het is de prijs waard. Maar waar ik over heen keek, was dat de handleiding en het internet adres in het rijtje stonden. Die horen daar niet thuis, want daar heb je niet zoveel aan denk ik...!

Ook kun je de BMI online berekenen, heel leuk, maar zinloos. De BMI kan helaas niet exact worden berekend want het ligt eraan of je zware of lichte botten hebt. Dit kun je laten berekenen bij een arts.

Plus

Heb geen sterke punten over getslim dus schrijf ik dat ook niet.

Min

Wees wel SLIM en begin niet aan Getslim, want je valt echt niet veel af! .

Aanbeveling?

Nee, zeker niet.

Bekijk alle 5 beoordelingen van Getslim