ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Binnenkort weer slank over Atkins dieet:

‘Super dieet, absoluut positief’

  • Aanbod: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
  • Gebruiksgemak: 8

- Bezoek website

Ik was een tijdje geleden met dit dieet 6 kilo afgevallen in 2 weken, maar ik heb me er wel precies aan gehouden. Ben later weer aangekomen helaas, maar dit heeft niets met het dieet te maken!! Ik at gewoon veel en ongezond. Nu ben ik weer begonnen met het dieten, en het gaat erg goed. Geen hongergevoel en heel snel afvallen. Ik snap ook niet hoe de mensen die ook dit dieet volgen soms zo weinig afvallen. Ik denk dat ze iets verkeerds doen of dat ze (al is het heel weinig) iets eten wat niet mag. Want ook als je heel weinig eet van iets dat niet mag, moet je lichaam opnieuw in ketose raken en dit duurt bij mij zo'n 3 dagen. Een beetje van het verkeerde mag ook niet!! (Dit geld in ieder geval voor mij en degenen die ook snel af willen vallen en daarna een beetje opletten om op gewicht te blijven, voor degenen die geen haast hebben maakt het niet uit natuurlijk.)Dus de eerste drie dagen weinig of niet afvallen is dan ook normaal.

Plus

Geen hongergevoel, Geen zoete trek (wat voor mij erg belangrijk is.

Min

Moeilijk vol te houden als niet zo van vlees houdt, je moet best wel vaak vlees eten omdat er niet superveel variatie mogelijk is.
Na de eerste twee weken heeft het dieet weinig effect in de eerste fase, maar alleen als je het precies hebt gedaan zoals het moest. Dus als je lichaam twee weken lang zonder onderbreking in ketose heeft gezeten.

Aanbeveling?

Ja, als je gezond bent natuurlijk en als je niet teveel af moet vallen en dit dieet dus niet telang moet volgen

Bekijk alle 15 beoordelingen van Atkins dieet