ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Gabrielle over LensNet.nl:

‘Lensnep!’

  • Aanbod: 4
  • Prijs/kwaliteit: 8
  • Gebruiksgemak: 9

- Bezoek website

Toen ik enige tijd geleden lenzen bestelde bij een opticien in mijn regio heb ik helaas een slechte kwaliteit lens ontvangen. Ik kreeg hierdoor hoornvlies- ontsteking wat voor mij ontzettend pijnlijk was en waardoor ik een maand geen lenzen meer mocht dragen van mijn arts. Mijn ogen waren knalrood en de aders waren gesprongen. Sommige mensen dachten zelfs dat mijn ogen vol met bloed zaten.

Toen ik deze website bezocht viel mij op dat hier geen merken van de lenzen bij waren vermeld. Dit viel mij tegen, want niemand zou een letsel willen over houden aan de ogen. De kwaliteit van de lens is zeer belangrijk. Er staat niet vermeld of de lenzen wel genoeg zuurstof doorlaten en of het harde of zachte lenzen zijn.
Zuurstof doorlatende lenzen zijn het belangrijkste voor je ogen.

Op de website van lensnet staat de tekst: Wij gaan ons niet vermoeien met rubrieken als veel gestelde vragen. Dit roept bij mij vraagtekens op. Want mensen hebben vragen over hun ogen en de kwaliteit. Wij willen niet dat onze ogen beschadigd worden. (zoals bij mij gebeurd is)
Op deze website hebben ze nu een aanbieding voor halfjaarslenzen voor maar 39 euro! Dit is heel erg goedkoop, maar een vraag of de kwaliteit wel goed is kan niet gesteld worden..!
Zou je dan niet beter naar een specialist gaan of een oogarts? Een arts kan namelijk wel alle vragen beantwoorden en adviseren over de beste kwaliteit voor je ogen. Want elk oog is anders!

Plus

Aanbiedingen voor 39 euro (halfjaarlenzen).
Een makkelijke website (te gemakkelijk).
Je krijgt een bevestigings e-mail gestuurd met registratie etc.
Bij bestelling betaal je geen verzend kosten.

Min

Aanbeveling?

Nee

Bekijk alle 8 beoordelingen van LensNet.nl