ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Akerboom over VISA:

‘De afdeling 'fraudebestrijding' van de VISA’

  • Aanbod: 7
  • Prijs/kwaliteit: 6
  • Service: 4

- Bezoek website

Ik heb eeb minder goede review van VISA omdat ik door onjuist handelen van haar afdeling Fraude bestrijding' een langlopende mailwisseling het moeten starten en zelf veel efforts heb moeten doen om uiteindelijk de VISA tot rede te krijgen. Zelfs mijn besluit om door de fouten van VISA de relatie met dit bedrijf te beeindigen is lange tijd genegeerd. Dat is het slechtste wat je als bedrijf kunt doen met een klant die je aantoonbaar verkeerd behandeld hebt.

Plus

Verzekering van de met VISA aangekochte artikelen.

Min

De wantrouwige houding en het gebrek aan kennis inzake het detecteren van mogelijke kaartfraude.
2 voorbeelden : op vakantie in de USA is mijn kaart geblokkeerd omdat er (zo bleek uit een mailtje ) iemand met mijn kaart aankopen in de USA aan het doen was. De aankopen waren allemaal van kleine bedragen en met diezelfde kaart had ik de tickets gekocht. Dat is een slechte actie geweest.
2de voorbeeld. Ik heb s'nachts rond 1400 uur een internet aankoop gedaan waarvan VISA de betaling blokkeerde omdat de aankoop. . S'nachts werd gedaan.
In dat geval had ze me direct per mail kunnen benaderen om de aankoop te bevestigen maar helaas hebben we na 10 dagen wachten op de levering van het bestelde artikel zelf moeten uitvinden wat VISA had gedaan. Toen we het artikel vervolgens om die reden afbestelde en bij een ander bedrijf met een andere manier van betaling bestelde, meende VISA opeens dat het verschuldigde bedrag toch moest worden overgemaakt naar de firma die niet leverde in afwachting op betaling. Dit omdat VISA meende dat het artikel alsnog was geleverd. Ze waren niet gevoelig voor de feiten dat dit niet had plaatsgevonden ( juist vanwege de 'niet gecommuniceerde betalingsblokkering door VISA ), dat de zending aantoonbaar door ons was afbesteld, dat het bedrijf geen aflevergegeven en bewijzen kon produceren, etc etc. Met deze acties en de nasleep daarvan heeft VISA ons vertrouwen volledig verloren.

Aanbeveling?

Nee, wij waarschuwen mensen voor dit product.

Bekijk alle 48 beoordelingen van VISA