ZeelandNet

Recensies

21.971 beoordelingen over meer dan 5.555 bedrijven

Erik over VelgenShop.nl:

‘Ze zien mij niet meer terug: prutsservice’

  • Aanbod: 3
  • Prijs/kwaliteit: 1
  • Gebruiksgemak: 3

- Bezoek website

In oktober 2013 heb ik winterbanden op stalen velgen besteld. Deze werden op zich tijdig binnen 8 dagen geleverd, maar door een fout in hun produktconfigurator waren deze velgen niet geschikt voor mijn auto. Toen begon de ellende...

Een lang verhaal kort samengevat: aftercare service in geval van problemen is zeer teleurstellend.

Alternatief uitgezochte velgen en banden (wel 6% korting) werden nogmaals (on-top of) gefactureerd. Hier moest ik achteraan bellen om dit gecorrigeerd te krijgen. Levering van nieuwe set bleef uit en hier moest ik wederom achteraan bellen. Er werd besloten tot montage in Wijchen, maar datum kon nog niet vastgelegd worden omdat de winterbanden niet op voorraad waren. Contact voor afspraak in wijchen bleef uit. Wederom moest ik hier achteraan bellen en datum werd vastgelegd. Vervolgens werd er contact met mij opgenomen op één dag voor montage: er waren slechts 3 banden afgeleverd (welke auto heeft 3 banden? !?!) en er kon niet gemonteerd worden. Een nieuwe datum werd vastgesteld maar wederom werd er contact met mij opgenomen dat montage niet kon plaatsvinden omdat er bij de logistiek een probleem was en er geen banden in Wijchen aangekomen waren. Uiteindelijk toch thuis laten leveren. Dit heeft alles bij elkaar meer dan anderhalve maand geduurd met 16 interacties via ticket system en minstens 10 telefoontjes (a 30 cent per minuut).

Plus

De website ziet er gelikt uit en het ticket systeem op de website werkt ook goed.

Min

De aftercare-service is belabberd. Ook worden zaken afgeschoven op derde partijen (logistieke firma), maar als klant koop je daar niets voor. Als deze logistieke partij haar afspraken niet kan nakomen, dien je een betere partner in deze te zoeken.

Aanbeveling?

Nee, aftercare service in geval van problemen is zeer teleurstellend.

Bekijk alle 8 beoordelingen van VelgenShop.nl