Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeer lieve brave palomino pony

Verkocht
654x bekeken sinds 14 okt. '21

Beschrijving

GERESERVEERD!!


Jammer, jammer, jammer.

Met veel pijn in zijn hart moet mijn zoon toegeven dat hij te groot gaat worden voor zijn lieve, prachtige palomino pony.

Haar naam is Perla ze is super lief, betrouwbaar, relaxed en rustig. Ze is echt bomproof, niet bang in het verkeer en buitenritten gaan ook prima. Ze beheerst alle drie de gangen. Bij de hoefsmid is ze erg braaf. Ook de trailer stapt ze zonder problemen in. Het is een echte knuffelkont, ook op de poetsplaats geniet ze van alle aandacht. Daardoor is Perla geschikt voor zowel kinderen als andere beginnende ruiters. Maar ook de ervaren volwassen ruiter (die niet al te groot is) kan nog zeker jaren vooruit met deze prachtige dame. Ze heeft nog geen wedstrijden gereden (omdat mijn zoon dat nog niet wou) maar als je dat zou willen heeft ze zeker de potentie.

Ze is 9 jaar heeft een schofthoogte van 147 cm en is van Spaanse afkomst. Mijn zoon heeft haar sinds twee jaar in zijn bezit. Ze staat elke dag een paar uur in de wei met andere paarden ook daar is ze heel sociaal ‘s nachts staat ze op stal.

De vraagprijs is €4500

Inclusief zadel en toebehoren (deken, halster etc) €5000

Belangrijkste voor ons is dat ze goed terecht komt. Bijvoorbeeld bij een gezin/familie (Mijn zoon moet een goed gevoel hebben bij de koper) Handelaren en maneges hoeven dan ook niet te reageren.

Algemeen
  • Type: Recreatiepaard
  • Geslacht: Merrie
  • Leeftijd: 9jr.
  • Niveau: B
  • Schofthoogte: 147cm
  • Eigenschappen: Ontword, Gechipt
Advertentienr. 1414832

Lianne Hoek

1 advertentie
12 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht