De Budget en Senioren verhuizer / Koeriersdienst

N.v.t
123x bekeken sinds 8 jul 2019
Bewaar

Beschrijving

Koeriersdienst

Sinds een aantal jaar hebben wij een koeriersdienst. Wij hebben al 40 jaar ervaring in het vervoer en rijden met het nieuwste materiaal en ervaren chauffeurs. Hoge kwaliteit en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.
U kunt bij ons terecht voor spoedopdrachten, binnen de Benelux, van pakketten, pallets en kleine verhuizingen, waarbij wij direct naar u bestemming rijden. Daarnaast hebben we ook een bezorgservice op Walcheren. Heeft u iets te vervoeren, vraag een vrijblijvende offerte aan, er staan diverse afmetingen auto’s voor u gereed.

De Budget verhuizer 

Bent u op zoek naar hulp bij een verhuizing dan kunnen wij u misschien helpen. Wij komen met een verhuiswagen van 19 m3 en een chauffeur/verhuizer. Daarnaast is het ook mogelijk dat we met meerdere verhuizers komen naargelang u zelf hulp heeft. De klussen die wij aannemen zijn van de grote van 1 meubelstuk tot maximaal 19 m3. 

De Senioren verhuizer 

Ook hebben wij de mogelijkheid om u te helpen als u naar een verzorgingshuis gaat of kleiner gaat wonen. Dan kunnen wij u volledig ontzorgen doormiddel van uw spullen naar de nieuwe bestemming te brengen en dan de overgebleven spullen voor u op te ruimen of een gedeelte wat u nog wilt behouden in opslag te bewaren. Zo is uw woning netjes opgeruimd en kunt u toch nog over uw spullen beschikken.

 

Heeft u interesse bel dan voor een vrijblijvende offerte 0118-613713 of mail naar info@bouwenseminiopslag.nl 

 

Conditie: Nieuw

Meld misbruik

Advertentienummer 10456287

Over de verkoper

Plaats een bod

U gaat een bod van ,- uitbrengen.


×

Zoekopdracht bewaren

Om deze zoekopdracht te bewaren in "Mijn Prikbord" moet je eerst inloggen.

Annuleer Log in