Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Natuurgeneeskundige praktijk

N.v.t
312x bekeken sinds 21 feb 2021
Bewaar
/

Beschrijving

Natuurgeneeskundige praktijk
Drs. M. vd Palm MSc, MA, MEd
Doeleweg 1, 4341 PA Arnemuiden

We staan voor u klaar als u ons nodig hebt!

Mail ons als u een vraag hebt via praktijkvoorfytotherapie@gmail.com.

We reageren zo snel mogelijk.

tel. 0625237319


Onze specialisaties:
- leverproblemen
- darmproblemen
- overmatig zweten (hyperhydrosis)
- overgevoeligheid voor elektromagnetische straling


Mogelijke problemen waar we u mee kunnen helpen zijn:

- Advies betreffende het gebruik van plantaardige kruiden, schimmels ('paddenstoelen') en orthomoleculaire supplementen en de mogelijke  interacties hiervan met uw overige (reguliere) medicijnen.

We kunnen u adviseren over de werkzaamheid in uw specifieke geval. Niet alle kruidenpreparaten zijn werkzaam, omdat de dosering mogelijk niet juist is voor uw probleem. De dosering kan te laag zijn waardoor het geen effect heeft of  te hoog waardoor het schadelijk kan zijn. Ook kan de duur van het gebruik afwijken van wat in uw situatie optimaal is. Sommige kruiden gebruikt u beter voor een kortere periode (bv een maand), andere zijn bedoeld om jarenlang te gebruiken.  Planten- en schimmelpreparaten zijn ook niet altijd ongevaarlijk, omdat ze schadelijke hulpstoffen kunnen bevatten, zodat het eventuele positieve effect teniet gedaan wordt door schadelijke nevenwerkingen. Wij kunnen u middelen adviseren zonder schadelijke hulpstoffen.

- Tips voor goedkopere middelen dan u momenteel gebruikt.

In de handel zijn zeer veel zaken te koop. Helaas is niet alles goud wat er blinkt. De prijzen zijn vaak erg hoog, het is geen uitzondering dat pilletjes voor een maand u 35 of 40 euro kosten! 

Wees een vriend van uw eigen portemonnee en vraag ons advies.

Vaak is het mogelijk goedkopere middelen in te zetten die even goed zijn.

De kosten van het consult verdient u vermoedelijk snel terug en bovendien heeft u dan middelen die even goed of zelfs nog beter werken!

- Advies over uw voeding.

Voeding is een van de belangrijkste peilers van uw gezondheid. Ieder mens is anders en dat geldt ook voor het optimale voedingspatroon. In plaats van schadelijke diëten te volgen kunt u met een paar eenvoudige aanpassingen uw voedingspatroon aanzienlijk verbeteren en een flinke gezondheidswinst boeken.  

Het afbouwen van (reguliere) medicijnen die u gebruikt. 

Het is mogelijk eens naar de medicijnen te kijken die u gebruikt. Vaak slikken mensen verkeerde medicijnen, veel te veel medicijnen of ze gebruiken ze veel te lang. We kunnen u helpen om van deze medicijnen af te komen.

Vaak zal het nodig zijn dit te doen in overleg met uw huisarts / specialist of andere reguliere behandelaar. 

- Tips voor het stralingsarm maken van uw woonomgeving.

Steeds meer elektromagnetische apparaten (PC's, televisies, mobiele telefoons, ipads, laptops, WIFI, zendmasten) vervuilen onze omgeving met een dikke deken van 'elektrosmog'. Vooral mensen die elektrogevoelig zijn kunnen daar klachten door ontwikkelen, maar ook voor anderen is het schadelijk en kan het op langere termijn tot klachten leiden. 
We kunnen u tips geven om in uw huis minder bloot te staan aan elektromagnetische straling. 

We proberen u geen dure kruiden of supplementen te verkopen, maar geven u de links door naar de groothandel waar u de door u gewenste zaken zelf kunt kopen. In een enkel geval kunnen we zelf kruidenpreparaten vervaardigen in het geval er in de handel niets soortgelijks van goede kwaliteit verkrijgbaar is.


De kosten van een kennismakingsgesprek zijn 24 euro incl. btw.

Onze overige tarieven en meer informatie vindt u op onze website.

Meld misbruik

Advertentienummer 13565618

Over de verkoper

Plaats een bod

U gaat een bod van ,- uitbrengen.


×

Zoekopdracht bewaren

Om deze zoekopdracht te bewaren in "Mijn Prikbord" moet je eerst inloggen.

Annuleer Log in