V.I.P. – behandeling voor haar…

€ 40,-
330x bekeken sinds 28 sep 2019
Bewaar

Beschrijving

… DIE NET OF AL IETS LANGER MOEDER IS. Als moeder heb je te maken met een veelheid aan verantwoordelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen. Hierbij ontbreekt soms wel eens de broodnodige rust. En we weten het allemaal: als je zelf lekker in je vel zit, gaat het met je kind(eren) ook vaak beter. Dit is een wisselwerking. Zie het als een investering in jezelf en je gezin!

… IN DE OVERGANG. Tussen de 40 en 50 jaar begint de reis. De overgang is niet alleen een levensfase met hormoonschommelingen, slaapproblemen, stemmingswisselingen, huidproblemen, nachtzweten en opvliegers om het een en ander op te noemen. Het is ook een fase van innerlijke ontwikkeling, naar binnen keren, je grenzen (leren) stellen, nieuwe keuzen maken en de crea Bea in jezelf ‘naar boven toveren’. Veel van de lichamelijke- en mentale klachten die bij de overgang horen, kunnen verminderen als je meer rust neemt. Een massage kan dan wel eens hard nodig zijn, en een aardig steentje bijdragen aan je weer lekker voelen in je lijf. Je hormoonhuishouding zal er blij mee zijn!

… DIE “GEWOON” ZICH EVEN WILT OPLADEN. Omdat zij weet dat er geen betere manier is om zich totaal te ontspannen, verjongd, fit en zorgeloos te voelen dan met enige regelmaat een rustmoment te nemen in de vorm van met aandacht aangeraakt worden. Het houdt ook haar huid gezond, zorgt voor een beter slaappatroon, geeft nieuwe energie, verbetert het immuunsysteem en zorgt voor een goed humeur.

Deze V.I.P.- behandeling van ca. 90 min. kost jou slechts € 50,=. waarbij in overleg gekozen kan worden voor bepaalde combinaties. En om het voor jou nog aantrekkelijker te maken: elke 3e behandeling binnen 3 maanden voor € 40,=.

Voel je welkom bij mij, een plek waar je ontspanning, privacy, comfort en rust vindt om zo weer helemaal bij jezelf in je eigen lijf te komen.

Benny Soplantila


Conditie: Nieuw

Meld misbruik

Advertentienummer 10583482

Over de verkoper

Plaats een bod

U gaat een bod van ,- uitbrengen.


×

Zoekopdracht bewaren

Om deze zoekopdracht te bewaren in "Mijn Prikbord" moet je eerst inloggen.

Annuleer Log in