Genieten wordt werkelijkheid …

€ 50,-
731x bekeken sinds 5 aug 2019
Bewaar
/

Beschrijving

… als je op delicate wijze een massage ondergaat waarbij, tot het leggen van accenten, met jouw wensen rekening wordt gehouden. Graag wil ik je kennis laten maken met de Oriëntal Relaxing Massage, een ontspanningsmassage waarin oosterse technieken zit verweven.

Wat kan je verwachten? Tijdens deze massage gaat het alleen om jou en de ervaring hoe het is om vanuit zachtheid liefdevol te worden aangeraakt zonder dat je iets hoeft te doen. Daar ligt voor velen de uitdaging, namelijk overgeven aan dat wat er is. Dat kan allerlei gevoelens met zich mee brengen die er uiteraard mogen zijn. Een “total package” waar je in een relaxte sfeer kan genieten van een charismatische masseur……!!!  Professionaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht.

Zodra je gemakkelijk ligt, sluit je je ogen. Richt de aandacht dan op de ademhaling. Dit zal onmiddellijk uitwerking hebben op de hele houding. Haal zo langzaam en regelmatig mogelijk adem, ontspan zoveel mogelijk en laat de lucht zo diep mogelijk naar of in het bekken vloeien. Probeer hoe langer hoe meer in het heden te verzinken en laat je gedachten wegglijden. Vanaf dit punt heb je niets anders te doen dan volledig voor je te laten zorgen.

Zodra je voelt dat er contact gemaakt wordt met je lichaam, moet je je aandacht richten op elke aanraking. Stem eenvoudig af op de manier van aanraken, zoals je naar het geluid van iemands stem zou luisteren, zonder aandacht te schenken aan de betekenis van de woorden. Geniet …..  

Mijn naam is Benny Soplantila, gepassioneerd door diverse vormen van bewust aanraken. Wanneer je dus op zoek bent naar een massage waar je echt (aan-)geraakt wordt, die heb je nu gevonden.
Doe je daar iets mee?


Conditie: Nieuw

Meld misbruik

Advertentienummer 10496743

Over de verkoper

Plaats een bod

U gaat een bod van ,- uitbrengen.


×

Zoekopdracht bewaren

Om deze zoekopdracht te bewaren in "Mijn Prikbord" moet je eerst inloggen.

Annuleer Log in