Tantramassage is het ervaren, voelen, beleven van je levensenergie.

€ 50,-
949x bekeken sinds 7 jul 2019
Bewaar

Beschrijving

Als ervaren, gediplomeerd, onafhankelijk, gecertificeerd en betaalbare (senior)masseur richt ik mij al vele jaren op énkel het geven van tantramassages. Deze keuze heb ik bewust gemaakt omdat ik mij volledig kan vinden in de oeroude gedachte achter tantra, voldoende in balans ben om te kunnen en mogen geven (zonder eigen belang), het "bloot gewoon" zijn geen probleem is voor mij als naturist/nudist en mijn klanten zich "wel" voelen bij deze intieme vorm van aanraking.
Tantra benadrukt dat alles wat je zoekt in jezelf te vinden is. Ook als het gaat om een behoefte tot aanraking. Tantra maakt geen onderscheidt, oordeelt en veroordeelt niet, zodat je kan/mag zijn "wie je bent".
Tantra is vooral beleven, voelen en ervaren. Het in contact komen met je gevoel, versmelten met een ander, één worden met je bestaan en thuiskomen in jezelf.

Wat is tantramassage?
-  liefdevolle aanraking
-  vol aandacht en aanwezigheid
-  waarbij het hele lichaam doet mee (incl erogene zone)
-  gericht op het vrijmaken van (levens)energie
-  respect voor (wederzijdse) grenzen
-  gericht op natuurlijke extatische (verrukking en gelukzaligheid) staat van ontvanger
-  brengt je in hogere sferen en diepste verbinding met jezelf
-  resulterend in een heerlijk fysiek, mentaal welbevinden (van beide)

Tantramassage is, door zijn maatwerk, meer en anders omvatten dan een gewone ontspanningsmassage en niet gebonden aan leeftijd of geslacht. Het is belangrijk om de kwaliteit van de aanraking bewust te voelen, te genieten van je lijf en de vrijkomende (seksuele) levensenergie. Zo ook om vrij te komen van alle opgelegde taboes, uit je hoofd te komen en in het hier en nu zijn. Het gaat om jouw persoonlijke beleving, gevoel en ervaring en niet om die van mij. Ik geef wat, aan de hand van lichaamstaal, je toekomt voor een optimale, ultieme en intieme beleving. Geniet jij, dan geniet ik als masseur ook om te mogen en kunnen geven.

Ik masseer in princiepe 7 dagen per week tussen 11.00 en 22.00 uur (mits mijn agenda het toelaat), hanteer een vaste prijs en ben enkel geopend na een telefonisch gemaakte afspraak.
Duur van de massage bedraagt 75/90 min. Ik werk niet met een wachtlijst en geef geen deelmassages.

Voor meer informatie kan en mag je mij bellen, whatsappen of mailen.  Alleen op serieuze vragen geef ik antwoord.

Ik voer mijn praktijk uit aan huis in het buitengebied van Koudekerke waar gratis geparkeerd kan worden, pinnen en douchen niet mogelijk is, je verzekerd bent van ethiek en privacy.

Twijfel niet, volg je hart, voel je welkom en maak gerust een afspraak.

Mike van Lieshout

Conditie: Gebruikt

Meld misbruik

Advertentienummer 10397608

Over de verkoper

Plaats een bod

U gaat een bod van ,- uitbrengen.


×

Zoekopdracht bewaren

Om deze zoekopdracht te bewaren in "Mijn Prikbord" moet je eerst inloggen.

Annuleer Log in