Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volkswagen Tiguan 1.4 tsi sport&style navi / cruise / climate / lm velgen

€ 11.950,-
959x bekeken sinds 5 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

U houdt van sportief autorijden? Dan is deze auto speciaal voor u door Volkswagen gebouwd. Het merk heeft een rijke traditie in sportieve, snelle auto's en ook deze Tiguan munt uit door zijn sportieve rijkwaliteiten. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Tiguan duidelijk te zien is. De onderhoudshistorie van deze auto is bekend. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Want in deze Volkswagen bedient u ze vanaf het stuurwiel. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volkswagen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Slappe banden slijten sneller. Gelukkig waarschuwt het bandenspanningscontrolesysteem op tijd wanneer het tijd wordt voor nieuwe lucht.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volkswagen
Model: Tiguan
Type: 1.4 TSI Sport&Style
Modelreeks: aug 2011 - jun 2015
Modelcode: 5NTechnische informatieKoppel: 200 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.390 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.080 kg
Wielbasis: 260 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Emissieklasse: Euro 5Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 2
APK: gekeurd tot jan 2025Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 194 - € 220 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Tiguan
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2012
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 167.594km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Dakrails, Sportstoelen
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4909744

ART Auto's

AutoZeeland

71 advertenties
6 jaar actief op het Prikbord