Prikbord logo

Een prachtige dakkapel voor extra ruimte in uw huis? Ook voor kozijnen!

N.o.t.k
227x bekeken sinds 13 jan 2019
Bewaar

Beschrijving

Een dakkapel die in één dag wordt geplaatst en de waarde van uw huis flink verhoogt, dat is toch wat iedereen wil?

Wij leveren en plaatsen prefab kunststof dakkapellen met een korte levertijd, een grote keuze aan kleuren en opties en een grote mate van flexibiliteit in grootte! Waar andere bedrijven stoppen, zien wij mogelijkheden. Een dakkapel van 8 meter lang? 12 Meter lang? Geen probleem! Zelfs deze worden uit één stuk geleverd! Rc = 6, geen standaardmaten, maar wij leveren maatwerk in heel nederland tegen zeer concurrerende all-in prijzen, met duidelijke afspraken en zonder verrassingen achteraf! 

Ook kozijnen van aluplast® en LB-profile® profielen, prachtige (vleugel overdekkende) voordeuren, diverse (luxe, zoals HFL-) profielen, gevelbekleding en rolluiken worden door ons in zeeland en west-noord-brabant geleverd en gemonteerd! Standaard met HR++ glas, U < 1,2 of indien gewenst andere glassoorten, zoals HR+++, met U < ca. 0,7. Beslag standaard volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen en SKG-keurmerk.

Niet vier weken wachten, maar snel een afspraak op locatie met een adviseur en daarna snel, vaak binnen een week, de offerte binnen! Levering en montage meestal binnen zes weken met 15 jaar garantie. 

Vraag vrijblijvend een offerte via info@yes-dakkapellen.nl of bel 06-50818221.
Meld misbruik

Advertentienummer 10092068

Over de verkoper

Plaats een bod

U gaat een bod van ,- uitbrengen.


Meld deze advertentie

Voldoet deze advertentie niet aan de prikbord regels?

×

Log in

Log in met je ZeelandNet, of gastaccount om gebruik te maken van deze mogelijkheid.
Als je nog geen gastaccount hebt kun je deze hier gratis aanmaken.

Nee bedankt Log in