Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tikkurila Vinha Diepzwart RAL 9005 - (TOPPER voor gepotdekselde Delen)

N.v.t.
148x bekeken sinds 21 jul. '21

Beschrijving

Tikkurila Vinha Diepzwart RAL 9005 - (TOPPER voor gepotdekselde Delen)

2,7 Liter €95,00
9    Liter €255,00

Naast Tikkurila Vinha of Lucite Housepaint verkopen we ook Oolex Houtcoat Mat Zwart

5   Liter €50,00
20 Liter €150,00

Je wil je gevel duurzaam afwerken, maar toch de structuur van het hout blijven zien. Kies dan voor Tikkurila Vinha. Deze watergedragen gevelverf doet precies wat je wil: een waterafstotend houtbeschermend oppervlak vormen dat de structuur van het hout mooi laat zien: het laat de contouren van de houtnerf mooi zichtbaar.

Dit Finse product -uit een van de landen waar ze weten hoe om te gaan met houten gevels- is extreem duurzaam. De semi-matte verfbeits zorgt voor een lange onderhoudsarme periode, in sommige gevallen wel 12 tot 15 jaar! Deze verfbeits behoort dus tot de adel van de houtafwerking.

Deze met alkyd versterkt acrylaat Tikkurila verf biedt jarenlange perfecte bescherming tegen allerlei weersinvloeden door de uitstekende hechting en vochtregulerende eigenschappen. Daarnaast is deze watergedragen coating enorm flexibel, waardoor het de werking van het hout opvangt. Daardoor heb je veel minder kans op scheuren en craquleert het niet, het verschijnen van kleine scheurtjes in je ondergrond.

Toepassing

Tikkurila Vinha is uitermate geschikt voor je houten gevels, maar daarnaast kan je deze ook goed toe te passen op andersoortige (buiten)muren zoals stuc, steen, beton. Bovendien kan je deze coating ook goed voor je kozijnen, deuren, logs, hekwerk, gevelbeschieting, deklijsten en schuren gebruiken. Deze watergedragen coating is zelfs zeer geschikt voor gepotdekseld hout.

Deze extreem duurzame gevelverf kan je gebruiken op eerder bewerkte ondergronden, het maakt niet uit of ze geverfd of gebeitst zijn. Maar natuurlijk ook heel goed op nieuwe oppervlakken.

Eigenschappen

Vinha zorgt voor een dekkend resultaat: een uitstekende hechting, vochtregulerend en duurzaam. Deze uitstekende houtbeschermer is flexibel en elastisch, waardoor het ook perfect is voor de zachtere werkende houtsoorten. Deze Tikkurila verf beschermt je hout optimaal tegen de invloed van zon, wind en regen.

Waarom wij deze semi-matte verf aanbevelen?

  • Het extreem duurzame oppervlak van Vinha-kleuren vormt een waterafstotend houtbeschermend oppervlak dat de structuur van het hout mooi laat zien: laat de contouren van de houtnerf mooi zichtbaar;
  • heeft voldoende dekkingskracht om donkere kleuren van eerder behandelde oppervlakken te veranderen in een lichtere tint.
  • Zorgt voor een (heel) lange onderhoudsarme periode.
  • Geeft ook een goed en blijvend resultaat in industriële omgevingen.

Dit product en vele andere kunt u ook in de webshop Verfdejonge bestellen. Wij verzenden door heel Nederland.Kijk ook eens naar onze andere aanbiedingen op Zeelandnet

Tevens bent u van harte welkom in onze winkel in Meliskerke

Verf de Jonge
Torenstraat 24
4365 AE Meliskerke
06-53324722
Online Bestellen op verfdejonge

Openingstijden:

Maandag    08:00 - 17:00
Dinsdag       08:00 - 17:00
Woensdag  08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag        08:00 - 17:00
Zaterdag     09:00 - 16:00

Advertentienr. 907216

Verfdejonge.nl

Zakelijk Verfdejonge.nl

31 advertenties
7 jaar actief op het Prikbord