Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Zoe r90 bose 41 kwh | huuraccu | €2.000 subsidie | camera | navigat

€ 12.900,-
296x bekeken sinds 7 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 200 occasions, waaronder deze Renault ZOE uit 2018.

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de Renault ZOE ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank.

De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. De snelste of zuinigste weg? Het full map navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Met verstelbaar stuur en isofix-aansluiting is deze Renault helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Zullen we 'm even voor u klaarzetten? Neem nu contact op voor een proefrit!

WhatsApp met Wim 0626057455! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: ZOE
Type: R90 Bose 41 kWh
Modelreeks: 2013 - 2019
Referentienummer: ##8626Technische informatieKoppel: 220 Nm
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Actieradius: 403 km
Accu: 41 kWh
Accu laden: 22 kW, compleet vol in 0 uur en 40 minuten
GVW: 1.966 kg
Wielbasis: 259 cmVerbruikGemiddeld elektriciteitsverbruik: 13,3 kWh/100kmOnderhoudAPK: gekeurd tot jun 2024Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: geenAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: TenaamstellingOverige informatieMinimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100

Algemeen
  • Model: ZOE
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2018
  • Brandstof: Elektrisch
  • Kilometerstand: 51.084km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Keyless Entry, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4921016