Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Pinikay haardhout briketten 100% eikrnhout(de beste kwaliteit)

€ 3,60
64x bekeken sinds 7 apr. '21

Beschrijving

BeschrijvingWilt u langer met uw haardhout doen omdat het bijna op raakt?
Of bent u het sjouwen zat en wilt u gewoon alleen wat meer gemak?
Dan zijn deze briketten een uitkomst!!


Het gaat om de originele Pini Kay houtbriketten van 100% Eikenhout uit Duitsland, de beste kwaliteit Pini Kay die er te krijgen is.

Door het gebruik van deze houtbriketten heeft u minder of zelfs geen haardhout meer nodig en is het makkelijker om de kachel continue goed warm te houden. Minder of geen hout betekend dus ook minder sjouwen en minder ruimte nodig.

We hebben ook RUF Houtbriketten van 100% eiken
Het verschil tussen Pini Kay briketten en RUF briketten is dat RUF briketten massieve blokken zijn waardoor ze hun warmte over langere tijd afgeven en meer gloeien dan branden, Pini Kay briketten daarintegen hebben een gat door de stamvormige briket, waardoor er makkelijker overal zuurstof bij komt. Hierdoor branden de Pini Kay briketten intenser en vlammen ze meer.
Per kilo geven de RUF en Pini Kay even veel warmte-energie, maar de afgifte is bij Pini Kay dus iets intenser/sneller.


Per 12 stuks in handzame en schone verpakking van 10 kg

3 pakken van 10 kg (30 kg) voor € 12
ACTIE: Bij 9 pakken 10e pak GRATIS! (RUF en Pini Kay combineren mogelijk)

Op te halen in Oosterland

Bel voor meer informatie of een afspraak naar Tel: 06 5555 7 444 (niet op zondag)

Wilt u de kachel voor een langere periode of zelfs de hele dag en nacht aanhouden dan zou u deze briketten ook kunnen gebruiken in combinatie met onze bruinkool briketten, deze hebben een gloeitijd van tot maar liefst 12 uur!
Ook als u het te warm vindt worden en u wilt de kachel zomaar een beetje laten smeulen is een bruinkool briket de ideale oplossing.

Naast houtbriketten en bruinkoolbriketten hebben we ook aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes, biologische aanmaakkrullen, gezaagd pallethout en verschillende soorten kolen voor in de houtkachel, zie overige advertenties----- Beschrijving: -------

Wat zijn Pini Kay-briketten?
Pini Kay Houtbriketten worden geperst onder zeer hoge druk en temperatuur, zonder bindmiddel. Houtbriketten zijn gemaakt van onbehandeld hardhout (100% eikenhout), branden lang en geven tijdens het gloeien veel warmte. De houtbriketten zijn kurkdroog, en het asgehalte is nihil waardoor een hoog rendement gegarandeerd is.
Doordat er een gat door de stamvormige briket zit kan er goed zuurstof bij waardoor hij goed brand en


Je huis verwarmen met deze briketten is erg duurzaam omdat ze zonder bijkomende stoffen zo als lijm ed. zijn gemaakt wat voor een schone verbranding zorgt.
Daarnaast worden er geen bomen gezaagd voor het maken van deze briketten, dit eikenhout zaagsel is restproduct van de meubelindustrie en zo gebruikt u dus gerecycleerd hout voor uw verwarming

Alle voordelen op een rij:
- Onbehandeld hardhout
- Branden intens, vlammen mooi
- Veel warmte en hoog rendement
- Kurkdroog
- Gemakkelijk en schoon in gebruik
- Nemen weinig ruimte in beslag
- Duurzaam product

Gebruik:
Steek Pini Kay briketten aan zoals gewoon haardhout. Het is aan te bevelen om aanmaakhout en aanmaakblokjes te gebruiken wanneer u begint met stoken.
U kunt enkel Pini Kay briketten gebruiken maar ze zijn ook goed te gebruiken in combinatie met RUF houtbriketten of bruinkoolbriketten.

Houtbriketten kunnen in allerlei soorten kachels. Van speksteenkachel tot allesbrander, eigenlijk in alle kachels waar gewoon hout in kan.
Conditie: Nieuw

Advertentienr. 75066Meld misbruikPiet Pieper

10 advertenties
8 jaar actief op het Prikbord

BEKIJK ADVERTENTIES

  • Oosterland
Algemeen
  • Type: Kachel
  • Soort: Vrijstaand
  • Brandstof: Overige brandstoffen
Advertentienr. 206633

Piet Pieper

11 advertenties
8 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht