Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Is Jean Paul Gautier La Male Je Favoriete parfum? (Probeer Gratis)

N.o.t.k.
394x bekeken sinds 10 nov. '21

Beschrijving

Is Jean Paul Gautier La Male Je Favoriete parfum?

En zou je deze parfum veel goedkoper willen kopen? Inkoopsprijs: (50ML € 16,70 Verkoopsprijs: €23,90) Zoek dan niet verder. Bij de FM Group heb je namelijk de mogelijkheid om dezelfde kwaliteit parfum te kopen als bij de parfummerie maar dan in een flesje zonder de naam. Bij FM Group staat er een nummer op de fles.

De Mogelijkheden:

1 Wij kunnen je gratis registreren als voordeelklant bij de FM Group, je betaalt dan voor de parfums de inkoopprijs en je hebt de mogelijkheid om de parfums aan te bieden voor de verkoopprijs aan familie of vrienden. En je kunt de parfums dan natuurlijk ook zelf bestellen via de webshop voor eigen gebruik. (Des gewenst kunnen wij je begeleiden)


2 Als je geen voordeelklant wenst te worden dan is er een mogelijkheid om de parfums tegen verkoopprijs te bestellen. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om al onze  parfums gratis te proberen. Maak even een afspraak via een PM en wij komen de map met minimaal 150 proefmonsters gratis bij je bezorgen. Een aantal dagen later halen wij de map weer bij je op. (Uiteraard zonder bestelverplichting)

Wij vinden het belangrijk dat je gratis kennis kunt maken met onze producten. Je zult dan zelf ervaren dat onze parfums niet onder doen voor de orginele die je nu bij de parfummerie koopt! Neem dus snel contact op.

Advertentienr. 1593345

Kokenmetwillemijn

1 advertentie
7 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht