Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Groepenkast (Meterkast) vervangen, door vakkundig elektricien !

N.o.t.k.
799x bekeken sinds 9 jul. '21

Beschrijving

Zoekt u een ervaren en vakkundig elektricien voor het vervangen van uw groepenkast (meterkast)? Dan bent u bij mij op het juiste adres.

U denkt misschien waarom zou ik mijn groepenkast vervangen, maar als u nog over ouderwetse stoppen (schroefpatronen) beschikt, is het voor uw veiligheid niet onverstandig om over te stappen op installatieautomaten met aardlekschakelaars, een installatieautomaat schakelt namelijk sneller af dan een smeltpatroon bij kortsluiting. Bij een defect in een elektrisch apparaat, waarbij u een schok krijgt kan een aardlekschakelaar uw leven redden.

Het is dan ook niet onbelangrijk om het vervangen van uw groepenkast te laten doen door een gekwalificeerd elektricien, die op de hoogte is van de laatste normen en regels op gebied van elektriciteit.

Ik komt uit Middelburg en werk in regio Zeeland. Ik werk met een All-in prijs dus geen verrassingen achteraf maar duidelijke prijsafspraken vooraf.

Geïnteresseerd in een offerte, bezoek onze website (via link rechts bovenaan), om een passende aanbieding voor u te maken, verzoek ik u om een duidelijke omschrijving van de situatie te maken, "of u wilt uitbreiden/vervangen, zonnepanelen, kookgroep, totaal aantal groepen, enz."

Duidelijke foto's van de huidige situatie, maakt het mogelijk om een goede inschatting te maken. Heeft u liever dat wij persoonlijk de situatie bij u opnemen, dan is dit natuurlijk ook vrijblijvend mogelijk.

Voor meer info, neem contact op via de website of stuur een mail naar info@protechnia.nl

Advertentienr. 836028

ProTechnia

Zakelijk ProTechnia

2 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord