Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een mooie dakkapel? 06-50818221 of info@zeeuwsedakkapel.nl!

N.o.t.k.
2769x bekeken sinds 20 mei '21

Beschrijving

Een dakkapel die in één dag wordt geplaatst en de waarde van uw huis flink verhoogt, dat is toch wat iedereen wil? 

Vaak wordt u in advertenties gelokt met vanaf-prijzen en krijgt u tijdens een verkoopgesprek te horen, dat uw dakkapel nèt niet binnen die regel valt. Uw dakhelling is te zwak, u wenst een andere afwerking of u krijgt een dakkapel met een Rc-waarde van 3,5 m2K/W en een opgeplakt rolluik. Helemaal niet meer van deze tijd!

Wij adviseren u vooral zonder nonsens.

We denken creatief met u mee in mogelijkheden en met groot respect voor uw woning en we hebben kennis van zaken. Natuurlijk willen wij graag onze dakkapellen en kozijnen aan u verkopen. Maar uiteindelijk is de beste basis voor een langdurige klantenrelatie een handdruk, die ontstaan is uit een wederzijds goed gevoel.

Wij leveren en plaatsen prefab kunststof dakkapellen in vele uitvoeringen en kleuren, gebouwd volgens de traditionele methode en met een korte levertijd.

Onze kracht zit in de grote mate van flexibiliteit in grootte van onze dakkapellen! Waar andere bedrijven stoppen, zien wij mogelijkheden. Een dakkapel van 8 meter lang? 12 Meter lang? Extra hoog? Geen probleem, zelfs deze worden uit één stuk geleverd! Ook de grote onafhankelijkheid in ons assortiment zorgt ervoor dat wij u op vele gebied kunnen voorzien. Wij monteren dakkapellen in heel Nederland en een deel van België. 

Er zijn geen standaardmaten, wij leveren maatwerk dakkapellen in heel Nederland tegen zeer concurrerende all-in prijzen, met duidelijke afspraken en zonder verrassingen achteraf! 

Wanneer uw huis is uitgerust met een speciaal dak, zoals bijvoorbeeld een scharnier- of sporenkap, of het om een andere reden een uitdaging is, dan kunnen we u toch van dienst zijn. We beschikken over een vakkundig bouwtechnisch netwerk. 

Een vergunning nodig? Wij verzorgen de complete aanvraag voor u!

De offerteprijs is de factuurprijs en er is mogelijkheid voor financiering, wat uw aankoop fiscaal aantrekkelijk maakt!

Wij zijn dealer van kunststof kozijnen en deuren van K-Vision®, Schüco®, Aluplast® en LB-profile®. Hiermee kunnen wij u voorzien in vele vormen, kleuren en kleurencombinaties. Onze prachtige (vleugel overdekkende) voordeuren, schuifpuien, openslaande tuindeuren, balkondeuren, diverse (luxe, zoals HFL-) profielen, gevelbekleding en rolluiken worden door ons in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant geleverd en gemonteerd! Standaard met HR++ glas, of indien gewenst met andere glassoorten, zoals HR+++, met U < ca. 0,7 of gelaagd glas. Standaard met veiligheidsbeslag, SKG**-keurmerk en KOMO.  

E-mail naar info@zeeuwsedakkapel.nl of bel 06-50818221 voor een vrijblijvende offerte!

Niet vier weken wachten, maar snel een afspraak op locatie met een adviseur en daarna snel, binnen een week, de offerte binnen!

En vaak is de prijs dan lager, dan die van de adviseur met de vanaf-prijs!

Advertentienr. 523241

WIJDEMAM-ADVIES

Zakelijk WIJDEMAM-ADVIES

1 advertentie
2 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht