Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Coverlock met air-functie van Babylock

N.v.t.
1231x bekeken sinds 30 nov. '21
Conditie: Nieuw

Beschrijving

De professionele coversteekmachine overtuigt door zijn enorme perforatiekracht en hoge steekvastheid - ook bij dwarsnaden.
Heb je ooit de zoom van je T-shirts of sweatshirts van dichterbij bekeken? Het bestaat meestal uit een zichtbare tweelingnaad aan de bovenkant en een zigzagachtige naad aan de onderkant - de zogenaamde deksteek. In vergelijking met de dubbele naad en de zigzagsteek van een naaimachine is de deksteek veel elastischer en slijtvaster. 

De baby lock cover stitch (BLCS) is gespecialiseerd in deze steken. Het eenvoudige en ingenieuze Jet-AirTM inrijgsysteem maakt het inrijgen van uw garen kinderspel. Zijn bijzondere kracht ligt in zijn kracht en betrouwbaarheid - zowel in sterke, rekbare stoffen als zelfs in dwarsnaden. Een ander hoogtepunt is de neerlaatbare transportband. Wanneer de naaivoet wordt opgetild, zakt hij automatisch en optimaliseert hij het verwijderen en inbrengen van de stoffen. Het instelbare differentieel transport (0,6 - 2,0 :1) maakt perfecte naadpatronen mogelijk.
DIRECT LEVERBAAR!!  marlies modefournituren uw dealer in de regio van Babylock

Advertentienr. 1727305

Marlies Mode fournituren

Zakelijk Marlies Mode fournituren

12 advertenties
2 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht