Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eén van de mooiste chalets van Zeeland te huur.

N.v.t
777x bekeken sinds 5 feb 2021
Bewaar

Beschrijving

2020 was een heel wereldvreemd jaar, corona pandemie, lock down’s, horeca gelegenheden gesloten, campings dicht, etc.

Maar er is licht in het eind van de tunnel, het vaccineren is inmiddels begonnen, maar we zijn er nog niet en zullen in 2021 toch nog rekening met elkaar moeten houden, maar we willen wel op vakantie uiteraard en we willen wel dat dit veilig kan en niet te dicht op elkaar zitten.

In ons chalet is het mogelijk om coronaproof vakantie te houden en u kunt zich heel goed aan de regels houden, de chalets in de straat en op het gehele park zijn ruimtelijk neergezet waardoor u niet in contact met uw buren hoeft te komen en de afstand tussen elkaar vrij natuurlijk en ongemerkt voldoende blijft, uiteraard word ons chalet volgens de covid-19 richtlijnen gereinigd voor dat u en uw familie inkwartiert.

Ons chalet “La Casa Movil” wat staat op de 4* camping “de Paardekreek” in Kortgene, u kunt vanaf nu al boeken voor het seizoen 2021, de eerste aanvragen hebben we al binnen!!
Seizoen prijzen vind u op onze website van lacasamovil, via onze website kunt u ook verdere informatie, foto's en de boekingskalender vinden en uw boeking plaatsen.

Uiteraard kunt u ons ook via deze advertentie benaderen.

Conditie: Nieuw

https://www.lacasamovil.eu

Meld misbruik

Advertentienummer 13437534

Over de verkoper

Plaats een bod

U gaat een bod van ,- uitbrengen.


×

Zoekopdracht bewaren

Om deze zoekopdracht te bewaren in "Mijn Prikbord" moet je eerst inloggen.

Annuleer Log in