bouw- en renovatiewerkzaamheden

€ 0,-
297x bekeken sinds 2 okt 2019
Bewaar

BeschrijvingNu 20% korting op het totale ontwerp tot het einde van het jaar. Neem nu contact met ons op en ontvang gratis advies voor uw project

Neem nu contact met ons op en ontvang een gratis consult voor uw project.

Consultancy diensten:
- Interieur & extiror

1- Interieurontwerp
 (residentieel, commercieel en landschap)
2- Architicture - Conceptualisatie
3- Uitsluiting (fitout) - Budgetanalyse
4- Supervisie - Algemene mijlpaalplanning
5- Materiële aanbesteding.
6- zonnepanelen


Impact Consultancy heeft aan tal van architecturale residentiële projecten gewerkt met tevreden resultaten, bekijk al onze diensten en werken.Onze experts laten u de beste kiezen, waardoor uw ruimte er de meest verbluffende en wenselijke van allemaal uitziet.

Wij waarderen onze klanten en staan ??altijd tot uw dienst voor elke vorm van resedintal en commerciële interieurontwerpdiensten.Wij geloven dat elke klant unieke eisen en smaak heeft en om dat te ondersteunen, bestaat Impact Consultancy uit een team dat uw ideeën begrijpt en de beste en meest creatieve ontwerpen optelt om uw dromen waar te maken.Door geweldige planning en precisie werken onze gespecialiseerde medewerkers hard om aan de klantvereisten te voldoen in een geoptimaliseerd tijdsbestek, binnen een budget en met de beste kwaliteit.Van de conceptvorming tot de laatste fase, we werken aan elk project efficiënt om resultaten van hoge kwaliteit naar voren te brengen.


Door middel van speciale ruimtelijke ordening zullen onze medewerkers uw en onze doelen handhaven. We zullen u voorzien van veel ideeën om ervoor te zorgen dat uw toekomstige project met Impact een realiteit zal zijn.
Exclusieve interieurs voor residentiële, commerciële en horecaprojecten.


Impact consultancy services


  • Info@impact-services.nl
  • 06-29450722 (mobiel)

Conditie: Gebruikt

Meld misbruik

Advertentienummer 10591092

Over de verkoper

Plaats een bod

U gaat een bod van ,- uitbrengen.


×

Zoekopdracht bewaren

Om deze zoekopdracht te bewaren in "Mijn Prikbord" moet je eerst inloggen.

Annuleer Log in