Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Alfa Romeo Giulia 2.0t super, leer, navi enz.

€ 29.990,-
1150x bekeken sinds 23 sep. '22
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Origineel Nederlands geleverde auto afkomstig van eerste eigenaar met volledige onderhoudshistorie!

Auto voorzien van vele opties waaronder lederen interieur, achteruitrijcamera, verwarmbare stoelen en stuur, lederen dashboard enz.

Geniet van het rijplezier dat alleen een Italiaanse auto u kan bieden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met het Blue&Me infotainmentsysteem kunt u handsfree bellen, muziek afspelen via de usb-poort en de auto bedienen met uw stem. Deze Alfa Romeo is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het Blue & Me infotainmentsysteem met dab-ontvangst te bedienen. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De elektronische systemen in deze Alfa Romeo helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Deze Alfa Romeo Giulia is voorzien van lane assist: een slim en veiligheidverhogend rijhulpsysteem, dat waarschuwt bij onwillekeurig van strook wisselen.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Veersedam Afleverpakketten.
Steeds meer autobedrijven en handelaren adverteren tegenwoordig met meeneemprijzen. Deze zogenaamde meeneemprijzen zijn ontstaan door het internet. Iedereen kan zien wat een bepaalde auto kost. Hoe lager de prijs, hoe sneller de auto in beeld komt van de koper. De markt is dus erg transparant geworden en kan in het voordeel werken voor de consument. Uiteraard is er niet één gebruikte auto precies hetzelfde. Gereden kilometers, opties en natuurlijk de staat waarin de auto verkeert is bij iedere auto anders. Bij deze zogenaamde meeneemprijzen koopt U de auto in de staat zoals hij is ingeruild met de eventuele gebreken inbegrepen en dus geen enkele zekerheid, behalve de ‘’lagere prijs’’
Omdat Veersedam Auto geen auto’s wil verkopen die helemaal niet zijn nagekeken, maar de klant toch een keuze te laten voor de goedkopere prijs (aantrekkelijk voor kopers die niet uit de buurt komen) hebben wij een aantal afleverpakketten waar u uit kunt kiezen.

Veersedam Basis € 0,-

1 maand garantie op motor en versnellingsbak (max. 2000 km).
Algehele veiligheidscontrole volgens checklist (geen vervanging onderdelen).
Minimaal 3 maanden APK-keuring.
1/4 tank brandstof.
Tenaamstelling voertuig.

Veersedam Plus € 595,- (afhankelijk van type auto)

6 maanden volledige garantie.
12 maanden 24/7 mobiliteitsservice (pechhulp) eigen woonplaats, Nederland en Europa!
Volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificaties.
Aircobeurt + reiniging systeem.
Controle/werking van complete voertuig en aanwezigheid boordgereedschap.
Minimaal 12 maanden APK-gekeurd.
Algehele veiligheidscontrole.
Professionele poetsbeurt.
1/2 tank brandstof.
Tenaamstelling voertuig.

Veersedam Plus + Bovag € 895,- (afhankelijk van type auto)

12 maanden Bovag-garantie.
12 maanden 24/7 mobiliteitsservice (pechhulp) eigen woonplaats, Nederland en Europa!
Volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificaties.
Aircobeurt + reiniging systeem.
Controle/werking van complete voertuig en aanwezigheid boordgereedschap.
Minimaal 12 maanden APK-gekeurd.
Algehele veiligheidscontrole.
Professionele poetsbeurt.
1/2 tank brandstof.
Tenaamstelling voertuig.



Wettelijke garantie en Bovag-garantie, wat is het verschil?


Wettelijke garantie

12 maanden omgekeerde bewijslast, maar geen zekerheid.
Is feitelijk geen garantie maar ‘conformiteit’: product moet doen wat klant er redelijkerwijs van mag verwachten.

Geen duidelijke omschrijving wat er wel of niet onder valt, groot grijs gebied.

Geldigheid claim afhankelijk van vele factoren, zoals bijvoorbeeld leeftijd, kilometrage, merk, model, prijs en informatie ten tijde van verkoop.

Recht hebben is één ding, je recht halen is een ander. Risico op ingewikkelde, dure en langdurige juridische procedures.


Bovag garantie bij aankoop van een gebruikte auto

12 maanden glasheldere garantie, dus zekerheid.

Vrijwel alle gebreken vallen hier onder. Staat helder omschreven in de BOVAG Garantievoorwaarden. Zie https://bovag.nl/voorwaarden.

Dus geen discussie over wat je wel of niet redelijkerwijs zou mogen verwachten.

Geen kilometerbeperking.

Geen leeftijdsbeperking.

Hulploket van BOVAG voor garantieclaims: https://www.bovag.nl/hulp-bij-klachten.

Beroep op de Geschillencommissie.

Nakomingsgarantie van BOVAG: als een BOVAG-bedrijf zicht niet houdt aan een uitspraak van de Geschillencommissie, staat BOVAG garant en helpt de klant!

De mogelijkheid om een andere reparateur een garantie-gebrek te laten herstellen. Voorwaarde is dat er zich elders een noodzaak tot onmiddellijk herstel heeft voorgedaan. Bijvoorbeeld in het buitenland.

BOVAG Garantie is de ‘geen gedoe garantie’

Tot ziens bij Veersedam Auto B.V.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Alfa Romeo
Model: Giulia
Type: 2.0T Super, Leer, Navi enz.Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.995 cc
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 225/50 R17
GVW: 2.005 kg
Wielbasis: 282 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Emissieklasse: Euro 6StaatAantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 194 - € 220 per kwartaalBeschikbare afleverpakketten: [*]Veersedam Basis (inbegrepen): 1 maand garantie op motor en versnellingsbak (max. 2000 km). Algehele veiligheidscontrole volgens checklist (geen vervanging onderdelen). Minimaal 3 maanden APK-keuring. 1/4 tank brandstof. Tenaamstelling voertuig.[*]Veersedam Plus + Bovag (€ 895 meerprijs): 12 maanden Bovag-garantie. 12 maanden 24/7 mobiliteitsservice (pechhulp) eigen woonplaats, Nederland en Europa! Volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificaties. Aircobeurt + reiniging systeem. Controle/werking van complete voertuig en aanwezigheid boordgereedschap. Minimaal 12 maanden APK-gekeurd. Algehele veiligheidscontrole. Professionele poetsbeurt. 1/2 tank brandstof. Tenaamstelling voertuig.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Veersedam Basis"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt

Algemeen
  • Model: Giulia
  • Carrosserie: Sedan
  • Bouwjaar: 2018
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 82.395km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: ABS, Cruise Control, ESP, Start/Stop Systeem, Navigatie, Parkeersensoren Achter, Parkeersensoren Voor
  • Extra's: Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 3420695