Prostitutiebezoek moet strafbaar worden

4.207 stemmen | Geplaatst op 10 april 2019 | Website

Eens
15,8%
Oneens
84,2%

Reacties (26)

Marginaal 4 maanden geleden
Plofkraken is ook verboden , en ........... Helpt het ?????
Geel Hesje 4 maanden geleden
Nee want dan gaat het weer de illegaliteit in en gaat alles uit zicht en ondergronds in achterkamertjes met alleen maar meer criminaliteit uitbuiting en misstanden tot gevolg. Heel dom om dit weer illegaal en verboden te willen maken en heel erg naief en gevaarlijk om te denken dat als je iets gaat verbieden dat het dan niet meer gaat gebeuren.
Kwek 4 maanden geleden
Ik zou niet weten waarom. De meeste hoeren doen het vrijwillig. De heroine-hoeren om hun shotje te verdienen. Wat denken ze dat er gebeurd als het niet meer mag? Dan gaan ze de criminaliteit in om het geld te verdienen wat ze nu met de benen wijd verdienen.
Mister Blue 4 maanden geleden
Het oudste beroep ter wereld verbieden hoe komen ze op het idee stelletje mafkezen
Mister Blue 4 maanden geleden
Vroeger in mijn tijd had je 4 Sex clubs in vlissingen plus de vrouwen die thuis ontvangst deden En stond gewoon in de Faam de wekelijkse krant waar is die tijd gebleven
Stockholm 4 maanden geleden
Ik vrees dat als de hoeren verdwijnen, het aantal verkrachtingen op vrouwen dan weer toeneemt vanwege zielige mannetjes die echt niet zonder kunnen. Niet dat alle hoerelopers verkrachters zijn maar toch. Zolang hoeren er zelf voor kiezen om hoer te zijn is er helemaal niks mis mee maar wat misschien wel verstandig is, is om de controle hierop te verbeteren. En dit is volgens mij het grote struikelblok want er zijn denk ik heel wat hoeren die bedreigt worden en doodsangsten hebben voor wat er gebeurd als ze gaan praten over misstanden. Een verbod gaat tever maar het is en blijft een moeilijk onderwerp.
divar 4 maanden geleden
het notabene het oudste beroep ter wereld dus waarom verbieden .
Mister Blue 4 maanden geleden
Ik zou zeggen tegen die groep en de 40.000 (sukkels) die daar voor getekend hebben Ga lekker in Zweden wonen probleem opgelost en wij weer wat meer ruimte
jogi 4 maanden geleden
Gisteren gehoord in het journaal: Prostituees mogen het wel aanbieden, maar gebruik van hun diensten is strafbaar. Kan het nog krommer!! Doet me denken aan softdrugs : kopen mag inkopen is verboden.
K. Nuks 4 maanden geleden
Prostitueren betekent oorspronkelijk, zich verkopen, zichzelf in de etalage zetten, ter wille van geld zich lenen voor iets. Ga dan ook maar verbieden dat dames in reclame-uitingen weliswaar in (deels) geklede toestand, schaamteloos sex aanbieden om de mannelijke kunne te verleiden een auto, luchtje of weet ik wat te kopen. En wat te denken van politici die zich zonder enige gene prostitueren om aan de macht te komen. Let wel, ik ben zeer gekant tegen gedwongen prostitutie. Maar er zijn ook dames die er voor kiezen. Misstanden vind je overal. Van de 'hoogste' Haagse kringen tot in achterbuurten. Ik zou zeggen, begin met het bestrijden van prostitutie daar waar het zoden aan de dijk zet. Het Binnenhof bijvoorbeeld.
madreis 4 maanden geleden
Ze hebben weer iets nieuws gevonden. Nederland is ziek.
madreis 4 maanden geleden
Trouwens het Zweedse prostitutiebeleid.....Ja daar moeten we een voorbeeld aan nemen. Er zijn nergens zoveel verkrachtingen als in Zweden. Maar nu begrijp ik ook waarom dat zo is.
Xessy 4 maanden geleden
Het woord hoeren komt zo respectloos over omdat het in de volksmond een scheldwoord is. Hier spreken we over sekswerkers. Nee niet verbieden zeg ik. Wel moet er toezicht zijn op minderjarigen en uitbuiting.
wispelhuis 4 maanden geleden
Stem SGP en CU! (Dan mogen we binnenkort helemaal niets meer.)
Marja69 4 maanden geleden
Allemaal reacties van mannen hier als je het mij vraagt. En die willen prostitutie in stand houden onder het mom dat de prostituees dit zelf willen. Zo kom je er makkelijk vanaf. Intussen minderjarigen bezoeken en dan zeggen dat je het niet wist. Bovendien zullen de meesten dit doen uit geldgebrek of dwang, echt niet voor hun plezier. En dan nog de soa's die verspreid worden aan partners van hoerenlopers. Helemaal erg vind ik de opmerking dat er bij een verbod meer verkrachtingen zullen zijn, alsof een man hier recht op heeft. Echt ziek!
Xessy 4 maanden geleden
@Marja69 Je reactie raakt kant nog wal. Daar waar je ogen niet zijn moet je mond niet spreken. Je ben zo zwart wit in je uitspraak. O en ik ben trouwens een vrouw.
DouweTrant 4 maanden geleden
Flinke lijfstraffen voor prostituant! Bij recidive de edele delen onder handen nemen!
Marja69 4 maanden geleden
@Xessy: goh, in je eerdere reactie geef je aan dat je wilt dat er meer toezicht komt op minderjarigen en uitbuiting. Ben je het toch met me eens!
dasy 4 maanden geleden
douwe trant Ik kan mijn grote teen niet missen
Jan met de korte achternaam 4 maanden geleden
Dit is echt bizar wat deze groep christelijken willen. De sekswerkers mogen wel sex aanbieden (ook mannelijke sekswerkers die homo of bi zijn), maar als je er gebruik van maakt ben je strafbaar. Het gevolg is zoals al gezegd dat alles in loodsen en in achterkamertjes zal gaan gebeuren. Klanten blijven dus weg en de sekswerkers raken werk kwijt. Terwijl de meesten 90% het met groot plezier doen. Veel voor geld. 1000 euro per dag verdien je bij een baas niet, en heroïnehoertjes voor hun shotje. Sommige sekswerkers zijn al 80+ in Amsterdam en dat zijn echte madammekes van plezier. Met liefde voor het vak verwennen ze de heren op hun ruim 80ste levensjaar. Wat er ook zal gebeuren is dat heel veel mannen dan maar een dame in het café zoeken en iets in het drinken doen en er mee naar de wc gaan voor seks. Want wat maakt het nou uit of je een grote boete krijgt of je word betrapt voor onvrijwillig seks. Dan moet zij maar verklaren dat het onvrijwillig was. . Op deze manier als alles in het geniep gebeurt komen er veel meer dwang en misstanden. En het is oncontroleerbaar terwijl sekswerkers nu een betaalde baan hebben en belasting betalen en verzekering. Het is het zelfde of je naar de bakker gaat voor brood of je gaat naar een sekswerker voor wat aandacht en plezier.
wijari 4 maanden geleden
Vrouw onvriendelijk. Het is het zelfde of je naar de bakker gaat voor brood of je gaat naar een seks werker voor wat aandacht en plezier??? De mannen zijn onschuldig
hanshofman 4 maanden geleden
We leven hier gezien de stemmen, in een overspelig en hoererend land.. en dat op meerdere gebieden.. Op prostitutie gebied met de vele geslachtziekte verspreiders.... Op abortus gebied waar 30.000 mensjes per jaar aan de Moloch worden geofferd.. Zelfbeheersing en zelfrespect is in ons land blijkbaar een vies woord geworden en het vuile word heilig verklaard door de meerderheid. Ik denk dat er daarom in de bijbel staat: " U zult de meerderheid niet in het kwade na volgen.. Respect voor de 40.000 (en inmiddels vele meer) jongeren die in deze tijd nog ergens voor staan in plaats van zich aan de leegheid aan te passen.
Kwek 4 maanden geleden
Bijzondere beredenering @hanshofman. Waar zijn er meer misstanden op het gebied, van seks, dan bij de kerken? Ze slaan je continu met de bijbel om je oren en in het geniep betasten ze de koorknapen! Dan kunnen ze toch echt beter naar de hoeren gaan om aan hun gerief te komen!
wijari 4 maanden geleden
Oordeel niet op dat je niet geoordeeld word.
Zou jammer zijn... 4 maanden geleden
........dan moet ik een andere hobby zoeken:-(
hanshofman 4 maanden geleden
Beste Kwek, je hebt helemaal gelijk dat er helaas vele onbeheerste misbruikers openbaar zijn geworden in div. religies. En dat is een zeer kwalijke zaak. Dat heeft echter niets met de bijbel te maken, maar wel met onbeheerste vieze mannen en vrouwen... Over die laatste groep hoor je eigenlijk nooit, maar ook onder die groep werd (word?) in voormalige kloosters en dergelijke instellingen misbruik gepleegd. Ik weet, dat ieder loon naar werken krijgt en met name kinder misleiders en misbruikers zullen hun loon niet ontlopen bij het laatste oordeel en de eeuwigheid daar na.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.