Eerste Donald Duck met lesbisch stel te koop

3.721 stemmen | Geplaatst op 6 april 2019 | Website

Nee, dat gaat te ver
31,7%
Ik heb daar geen moeite mee
54,5%
Dat werd tijd!
13,7%

Reacties (13)

savage 3 maanden geleden
Het moet nou echt niet gekker gaan worden. Gewoon stagement om de verkoopcijfers op te krikken.
Mister Blue 3 maanden geleden
We zijn toch allemaal Homo sapiens
Maajesteit 3 maanden geleden
Als ze dan ook maar het juiste taalgebruik hanteren in de Donald Duck. Zojuist in de PZC gelezen dat Vagina wordt verandert in Voorgat en borstvoeding in Chest-feeding omdat ook mannen borstvoeding kunnen geven na hormoonbehandeling. Moet niet zotter worden hier......
dasy 3 maanden geleden
Juf zei op school over 50 jaaris alles homo waarop jantje vroeg juf waar komen de kinderen vandaan waarop de juf antwoorde fviezerikken blijf je altijd houden
Allem 3 maanden geleden
Gelukkig op tijd abonnement opgezegd .
hanshofman 3 maanden geleden
Allem.. goed voorbeeld ! Want het is dwaas en schaamteloos deze opdringerigheid ! Hebben hetero's nooit gedaan, want dat is normaal... Daar komen ook de kinderen vandaan.. Maar ja, deze wereld is meer en meer van God los, althans in West-Europa ! Vroeger was de USA de bron van alle vuiligheid, vandaag is dat Europa, met Nederland voorop. Denk alleen al aan de 30.000 abortussen per jaar in dit land.. Nee, we maken ons drukker over konijntjes, hertjes en poesjes... Walgelijk!
wijari 3 maanden geleden
Tegen de natuur.
Merietje.. 3 maanden geleden
hanshofman,god bestaat niet, mensen wel, en ieder mens heeft recht op een gelukkig leven,, daarbij vraag ik me af waarom je een lesbo stel geen geluk gunt.,en waarom je tegen een abortus bent voor andere mensen.. leef je leven , maar haal aub god er niet bij ,want die bestaat niet
Jan met de korte achternaam 3 maanden geleden
Het is niet normaal om kinderen van deze leeftijd al met sex kennis te leren maken. Daar zijn ze dan nog te jong voor. En zeker met dit foutje van de natuur hoef je kinderen zeker niet lastig te vallen. Ik ben het met Wijari eens dat je niet over een vagina hoort te praten en dat soort dingen in een kinderblad voor peuters. Vanaf 10 jaar is een betere tijd.
Xessy 3 maanden geleden
OMG wat een domme opmerking @Jan met de korte achternaam. Lekker kinderen vooral heel dom houden. In een tijd waarin we internet hebben en dus alles kunnen opzoeken wil jij dit, omdat deze leeftijd niet gepast is. Kinderen krijgen tegenwoordig op de kleuterschool al seksuele voorlichting.
Maajesteit 3 maanden geleden
Jan met de korte achternaam.... Als het goed is hebben ze het ook niet over Vagina's maar over Voorgaten....... Dat moet van de geleerden. Katrien tegen Donald: Donald...... Je wilt zeker m'n Voorgat wel eens zien? maar dat gaat niet lukken vieze eend... daar zit ik op.
Allem 3 maanden geleden
Hanshofman heeft helemaal gelijk, en Merietje God schrijf je met een hoofdletter .
wij zijn het 3 maanden geleden
Ik ben beslist niet tegen homo's of lesbies als persoon, wel tegen het openlijk uitdragen daarvan. (Bijv. zoenen. Veel mensen vinden het ook ongemakkelijk als hetero's dat doen... Dat is dus niet anders wat dat betreft) Maar waarom moet dit in een kinderbad gestimuleerd worden? Homo's hebben warempel een eigen tijdschrift, hebben genoeg politici die voor hen opkomen én een mooi gekleurde regenboogvlag. Dat moet genoeg zijn, val niet ongevraagd mensen op deze manier lastig. We wilden volgend jaar een abonnement nemen op de Donald Duck, nu niet meer.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.