VVD: ’nee’ tegen klimaatakkoord

3.524 stemmen | Geplaatst op 13 januari 2019 | Website

Groot gelijk
76,2%
Nee, dat kan echt niet
23,8%

Reacties (26)

Geel Hesje 5 maanden geleden
Letten we even op aub ? Het is weer bijna verkiezingen. De leugenaars zijn weer op pad om uw stem te roven. Een VVD'er die voor de "gewone burger" op komt bestaat niet. #nepnieuws
Marginaal 5 maanden geleden
Ik heb net van Delta het advies gekregen om mijn energie rekening dit jaar alvast met 15 € per maand te verhogen om de belastingverhogingen te verrekennen. Het graaien komt eerst. Den Haag is gesticht door roofridders en ze zitten er nog steeds.
Stockholm 5 maanden geleden
Geel Hesje, Mee eens, Als de VVD zo bezorgt zou zijn om het klimaat dan hadden ze ook wel de hersens gehad om te beredeneren dat stekkerauto's (en hun zeer vervuilende accu's om zowel te maken als te vernietigen) dus mega milieu belastend zijn. Er is sinds kort een nieuwe Jaguar. Schitterend voorbeeld van de ultieme faal. De domme rijkkaard koopt hem wel. De fabrikant geeft dik 400 km actieradius maar een diepgaande test liet zien dat het in werkelijkheid maar 250 km bedroeg. Moeten we nu echt naar deze ontwikkeling? Overal laadpunten waar we meer dan een uur moeten wachten om verder te kunnen rijden? Hebben die politieke mensen nu hersens of zijn ze nu echt te dom voor woorden dat ze iedereen in elkaar willen slaan van kijk mij hoe stoer ik ben? Als iedereen straks in deze auto's rijd, dan staat heel NL straks op elkaar te wachten om verder te kunnen rijden omdat alle oplaad punten bezet zijn. Goed voor de economie als alles stil staat. NOT!!! Hier moeten we verder in inversteren politiek Den Haag. Slim bezig! Ik kan me hier kwaad om maken maar dat doe ik niet. Dit terwijl die politieke gekken weten dat er al lang een watersstof alternatief is wat voor veel minder vervuiling zorgt. Dit is een bewijs en een feit hoe ze een hele bevolking (met als doel de mensen die het allemaal niet zo goed begrijpen) voor proberen te liegen om er zelf maar beter van te worden. :) Straks kunnen we naar de Hema om onze uitgewerkte accu's in te leveren als ze niet meer werken. Dat brengt weer geld in het laadje. Waterstof niet. De grote groene leugen. :) Denk je dat al die windmolens geen onderhoud nodig hebben? Ik kan nog wel ff doorgaan.
mikel66 5 maanden geleden
pas op wat je zegt ,geel hesje als je niet uitkijkt komt rutte langs en slaat je inelkaar
robvh 5 maanden geleden
De VVD is een grote leugen.Mooie praatjes net voor de verkiezingen en je daarna keihard laten vallen. en veel mensen trappen daar weer in. En dan roepen dat mensen die op de PVV of FVD stemmen dom zijn. Waar wij jij de komende 10 jaar je geld aan uitgeven?
mikel66 5 maanden geleden
niet aan een neo nazi partij..robvh
Baltimore 5 maanden geleden
Ik twijfelde even maar stem toch weer VVD. Dat is de enige partij die nog te vertrouwen is. Zonder Rutte was ons land een puinhoop. Laat je niet foppen mensen door alle negatieve berichtgeving. Pure manipulatie door media. VVD nummer 1
Merietje.. 5 maanden geleden
Wie gaat zijn huis voor 30.000 isoleren als je bijna 60 jaar bent? waar geef je je pensioen dan aan uit? nee ik doe er niet aan mee.. an ga ik l;iever straks als ik met pensioen ben ,mijn huis verkopen ,en ,ik koop een klein huisje terug ,op 1 van de mooie GRiekse eilanden. om daar te gaan genieten van het leven. En mocht ik dan in de zomer maanden naar NL terug komen voor een paar maanden. dan huur ik wel een tent op een camping LOL
2stroke4me 5 maanden geleden
En wanneer was de laatste keer dat de VVD z'n woord hield?
Allem 5 maanden geleden
Trap niet in de groene leugen van links. Als D66, groen links en de partij van de dierenliefde hier de dienst uit gaan maken, dan zijn we pas echt de pineut. Ik hoop dat na de verkiezingen we een regering krijgen van VVD, CDA en FvD. Dan is er nog hoop op enig gezond verstand.
wispelhuis 5 maanden geleden
@Merietje.., het enige wat ik kan zeggen: koop een andere krant. Het is in feite dus een rechtse leugen, pure bangmakerij Want dit staat n.l. helemaal niet in het concept-akkoord. Er staat dat het woonkosten neutraal moet zijn.
Xessy 5 maanden geleden
President Pinokkioi. Zoals gisteren ook al zei Nederland is een attractiepark. Betalen doen we er ook al voor, alles wordt steeds duurder en het sprookje wordt steeds groter. De "mooie" verhaaltjes die ons worden voorgehouden. Kinderen geloven nog in sprookjes en sommige Nederlanders ook, die nog steeds VVD stemmen.
dasy 5 maanden geleden
@xessy De vvd heeft toch ok zijn eigen doelgroep,nikw mis mee.
Fatsoen 5 maanden geleden
De rekening voor het klimaat zal hoe dan ook bij de burger komen te liggen en niet daar waar die hóórt!
paling2 5 maanden geleden
Het grootste gevaar is die idioot van D66.
D2017 5 maanden geleden
Misschien moeten wij maar een zoektocht starten naar een "Nederlandse Trump", die gaat zo te beoordelen tot het gaatje om zijn "beloften aan de kiezer" kracht bij te zetten en zelfs nog waar te maken ook; wie...……………………………………………………… ?
Jan met de korte achternaam 5 maanden geleden
Letten we even op? De verziekingen komen er weer aan in mei en de Vereniging Van Dieven en Doofpotten wil uiteraard de grootste tegenstander zijn van het klimaat verdrag om zodoende stemmen binnen te halen. En ahum juist in juni staan ze ineens toch weer keihard achter het verdrag en moet toch weer alles doorgaan. Alle huizen moeten nu eenmaal klimaat neutraal gemaakt worden en iedereen moet een elektrische wagen. Wat we dus NIET moeten doen is op een partij stemmen die hiermee doorgaat. Dus geen groen links, D66, VVD, SGP en dieren partij
K. Nuks 5 maanden geleden
Dit bewijst dat er lui zijn in Den Haag die soms ook iets zinnigs zeggen. Statistisch is de kans dat ze het daar altijd fout hebben ook erg klein per slot van rekening. Gisteren reageerde ik op de kleuteruitspraak van Mark R. dat ik regelmatig mepneigingen krijg wanneer Den Haag het zoveelste idiote plan uitkotst over de Nederlandse belastingbetaler. Je zult zien dat het 'klimaatakkoord' inzet gaat worden tijdens de verkiezingen. Misschien wel onderwerp nr. 1. Wat het realiteitsgehalte zal zijn van de plannen van de partijen is een spelletje raden maar. Want tot nog toe had geen van de plannen enig fatsoenlijk draagvlak en was gespeend van elk realiteitsgehalte. Of het nu ging over CO2-reductie, plastics weren, van het gas af of elektrisch rijden. Wat ik zou willen is dat er grootschalige subsidie komt voor gewone BURGERS die willen investeren in isolatie, lucht-water warmtewisselaars icm vloerverwarming, PV-installaties, een zonneboiler, etc.. Wanneer je dat combineert met LOKALE opslag van het overschot van opgewekte warmte en elektra, ben je goed op weg. Dan krijgen burgers EINDELIJK ook een deel van de enorme subsidiepot die met ONS geld (75% belasting op energie!!!) is gekweekt. De huidige 'oplossingen' zijn erop gericht de huidige grootgrutters in energie op een andere manier ook grutter te laten blijven in de toekomst. Wat heb ik er aan dat mijn elektriciteit vanuit een windfarm uit het noordelijk deel van Noordzee moet komen. De verliezen onderweg zijn waarschijnlijk groter dan mijn verbruik (!).
Allem 5 maanden geleden
Heel die klimaatsoap is een verzinsel, stop met die idioterie. Geen windmolens die klauwen geld kosten. Wegmet parken metzonnepanelen allemaal flauwekul. Het helpt geen ene moer tegen de zgn opwarming. Alleen de fabrikanten van batterijen, molens en panelen worden er beter van. Allemaal leugens van groen.
Merietje.. 5 maanden geleden
Ik zat gisteren naar tv te kijken, ONLINE ..daar hadden ze het over plastieke tasjes. hoe slecht het allemaal is ... iemand van de politiek zei.. als je appels of tomaten koopt, dan koop je dat tasje van 25 cent er ook wel bij........... mijn bek viel open.. het gaat dus allang niet meer over hoe slecht het PLASTIEK is, maar over geld.....want of je het tasje nu gratis krijgt of je betaald 25 cent,, je hebt een tasje voor je appels, en de rest...is bijzaak..... Als de aarde echt opwarnt door UITSTOOT. en het is echt 2 voor 12.. Dan zet je alle vliegtuigen aan de grond, en alle auto,s op slot.. Maar de overheid maakt alleen maar alles duurder...... noem eens 1 mens die zijn auto er voor laat staan? noem eens 1 mens die NOOIT meer gaat vliegen? .......Ik heb nog een tip voor alle mensen.. koop bij de lidl prullebakke zakjes op een rol.. daar zitten zelfs handvaten aan, het kost bijna niks.. stop die rol plastieke zakjes in je tas..... en betaald geen 25 cent in de winkel, maar gebruik je eigen zakjes......
wispelhuis 5 maanden geleden
Sta of ik schiet: 25 cent of een klimaatakkoord. De belangrijkheid der dingen.
Serapis 5 maanden geleden
Mijn energierekening gaat omhoog, maar waarom gaan grote vervuilers niet meer betalen? Ik wil een #eerlijkerekening. https://beweging.groenlinks.nl/eerlijkerekening
Maajesteit 5 maanden geleden
Het liefst zou ik alle VVDers in elkaar slaan. Of rechter willen worden, dan zou ik die club aanmerken als criminele organisatie. Maar ja..... Dat kan natuurlijk niet...... ????
flight666 5 maanden geleden
@merietje in Frankrijk en Groot Britagne krijg je gratis degelijke papieren tassen maar de nederlandse overheid gebruikt het klimaatakkoord als een handelsakkoord
ESF 5 maanden geleden
Hoe kun je neuzen dezelfde richting laten wijzen waar bijvoorbeeld een NOS-journaal al zwetst over voor de rechter slepen? Onze beschaafde 'dagen' lijken echt wel geteld ..
ESF 5 maanden geleden
Wel klimaatakkoorden willen sluiten maar aan de andere kant je apotheken niet meer toereikend kunnen bevoorraden lijkt me toch wel een gevalletje verkeerd kiezen voor de burger ..
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.