Rutte: Ik zou raddraaiers oud en nieuw liefst zelf in elkaar slaan

4.936 stemmen | Geplaatst op 12 januari 2019 | Website

Ik ook!
37,7%
Nee, dat gaat te ver
6,9%
Wat een belachelijke uitspraak
47,5%
Rutte is een held
7,8%

Reacties (26)

wispelhuis 5 maanden geleden
Belachelijke uitspraak van Rutte.
mikel66 5 maanden geleden
slechtvoorbeeld,en dat van een partijleider,u moet zich schamen mijnheer rutte...
ESF 5 maanden geleden
De mensen die zulke flashwensen verbieden zijn t gevaarlijkst! Uiten zich niet maar slaan onverwacht toe .. Geaardheid kan niet veranderd, waarom de rest van onze natuur wel? Wat we niet zeggen denken we ook niet? Wat een gelul van die deugplurken!
ESF 5 maanden geleden
Als ie zegt: 'ik lik ze liefst de poepert' hijsen we massaal de regenboogvlag en zetten eendrachtig t Wilhelmus in? Denk t niet :-D
ESF 5 maanden geleden
Wat hebben we dan liever: een minister-president die verwoordt dat wat een beetje mens denkt niet kan - of eentje die net als de nepsocialist roept dat ie zulke gedachten helemaal niet kent en dat ie ook nog nooit gemasturbeerd heeft nu we toch eerlijk bezig zijn? Denk je net een beetje van religie af te zijn, wordt schijnheiligheid t grootste goed, met de leugen om te deugen; ben je toch weer terug bij af :-))
ESF 5 maanden geleden
Persoon die geel hesje doodreed is gister bijna gelyncht, net onder de grens. Naar verluidt door mensen die Rutte maar ranzig vinden denken.
Peritum ? 5 maanden geleden
Wat een bral van die Rutte! Kan nog geen deuk in een pakje boter slaan en helpt menig mens door z’n. beleid naar de verdoemenis. Liegt, steelt en is de meest onbetrouwbare medelander die ik ken. Door deze uitspraak ‘ ik zou ze persoonlijk in elkaar willen slaan’, laat hij zien wie er werkelijk achter de facade van onze politieke leider schuilt. Gevaarlijk mannetje met snode plannetjes........ nee, beslist geen staatsman, in mijn beleving, eerder een maffiosi !
remon1965 5 maanden geleden
dit noem ik nou humor hahahaha. ik zou zeggen laat hem volgend jaar de straat op gaan. dan zijn we gelijk van hem verlost.
Looijaard 5 maanden geleden
Laten we rutte dan ook maar in elkaar slaan, hij is niet meer waard. Heeft al zoveel om zeep geholpen. Dan zijn we daar ook mooi vanaf. Hij heeft een grote bek maar durft en doet niets. De lafaard.
ESF 5 maanden geleden
Knappe retoriek Peritum! Dat is t gevaar hè, met gekozen boeven, spreken ze ns de waarheid, springt de fascist er bovenop; is t niet uit t rechtse dan wel vanuit t linker kamp ;-D
RD10 5 maanden geleden
Zo zo, ESF. Vol in de aanval met mensen racist noemen? Dat gaat al lekker zo. Dat mensen zich druk maken om deze verkiezingsretoriek. Maart gaan we weer naar de stembus, dus beginnen ze in Den Haag weer de oneliners uit de kast te trekken om ins te doen vergeten wat ze verkeerd hebben gedaan. Dividendbelasting, inperking van de vrijheid van meningsuiting, Marrakesh akkoord, milieu akkoord ( die milieu organisaties verwerpen), BTW verhoging, 2 miljard weggeven aan bedrijven... Reken met ze af op 20 maart, mensen. Stem niet weer op de gevestigde orde die je voor liegt in aanloop van de stembusgang om je daarna een oor aan te naaien.
Mr. White 5 maanden geleden
Zo zo, eindelijk is zeggen waren het op staat i.p.v. zwart denken en wit zeggen!
Xessy 5 maanden geleden
Oké en we mogen niet voor eigen rechter spelen toch? Ik vind het een uiterst opmerkelijke opmerking van iemand met zijn status van dienst. Niet dat hij nu zo'n indruk op mij maakt maar principieel gezien kan en mag hij dit soort uitspraken gewoon niet doen. Waar is zijn moraal gebleven, zijn voorbeeldfunctie? Nederland is een attractiepark aan het worden.
Marinus61 5 maanden geleden
Ja hoor; de klagende meute kan weer helemaal los met hun verziekte digitale bestaan. Er maar neuzelen uit weelde met die ontevreden chagerijn gezichten. Lang leve de klaagcultuur in Nederland.
Krotekoker 5 maanden geleden
Stem niet weer op de gevestigde orde die je voor liegt in aanloop van de stembusgang om je daarna een oor aan te naaien. Maar nu wel gaan stemmen in plaats van te klagen en Kermen,want een verloren stem gaat nog naar deze a A Sociale uitvoerders
robvh 5 maanden geleden
Fred Teeven is buschauffeur geworden.Misschien dat Mark dan maar bij de ME moet gaan werken.
Poort#vliet.Ni 5 maanden geleden
tsja de pot verwijt de ketel....
K. Nuks 5 maanden geleden
Gut, dat gevoel heb ik wekelijks zo niet dagelijks. Wanneer Den Haag zegt dat we er op vooruit gaan terwijl de alles duurder wordt én Den Haag en andere overheden vrolijk de belastingen verhogen. Wanneer Mark R. staat te stuntelen en te liegen over de memo's inzake de dividendbelasting. Wanneer de Pauline K. (burgemeester van Scheveningen) zo overduidelijk faalt in haar taak en zich schoon probeert te praten. Wanneer Den Haag iedereen van het gas af wil hebben terwijl ze geen idee hebben van wat burgers daarvoor moeten investeren. Wanneer iedereen elektrisch moet gaan rijden omdat men in Den Haag plannen heeft om in 2030 benzine en diesel voor auto's wil verbieden terwijl nu al de uitlevering van accu's voor EV's stokt. Wanneer Den Haag de Sleepwet accordeert en tegelijkertijd elk fotootje dat je op straat maakt zogenaamd de privacy schendt van iedereen die erop staat. Wanneer binnen de VVD de vriendjespolitiek en corruptie hoogtij viert, men elkaar de hand boven het hoofd houdt. Wanneer Mark R. blaat over 'de onderste steen boven' in de kwestie MH17 en hij vier jaar later nog niets concreets kan laten horen. Wanneer Den Haag voorstelt dat arbeidsgehandicapten wel minder dan minimumloon mogen verdienen. Wanneer...en ga zo maar door. Dan zou ik dat zooitje met pek en veren willen besmeuren, op een kar zetten en willen kromsluiten op het Malieveld zodat iedereen ze met rot fruit en eieren kan bekogelen. Voor de duidelijkheid, hulpverleners molesteren kan absoluut niet door de beugel. Maar de schade die hierdoor ontstaat is slechts een vliegenpoepje vergeleken met schade die het gedrag en de beslissingen van de Haagse kliek toebrengt aan de maatschappij. In dat licht bezien zou 'krachtig optreden' jegens het gedrag van de Haagse 'elite' veel meer bijdragen dat die paar raddraaiers aanpakken.
D2017 5 maanden geleden
Beeldspraak van de minister president berust op de gevoelswaarde van vele Nederlanders t.o.v. raddraaiers die de sfeer tussen oud- en nieuw fanatiek en moedwillig wensen te verpesten. Daarmee dreigt de politiek, "dus niet alleen de premier" om alle Nederlanders te gaan verbieden om tussen oud- en nieuw nog vuurwerk af te steken. Tegenwoordig veel verkeershufters die een loopje dreigen te nemen met verkeersregels en lompig de meest gevaarlijke fratsen uithalen die al veel te vaak hebben geleid tot ernstig en zelfs zeer ernstige fatale ongevallen; nu het autorijden maar gaan verbieden in plaats van de hufters zeer zwaar aan te pakken ?
nakuru 5 maanden geleden
Een slimme kan ook wel eens een lompe uitspraak doen.
antipass 5 maanden geleden
Stomme uitspraak , alleen bedoeld om aandacht naar zichzelf te trekken, geen woorden maar doe er wat aan en verbied al dat vuurwerk , kan wel , maar daar is hij nou juist te slap voor en doet het met een lachertje af . Zoals zoveel zaken . Word tijd dat hij opstapt naar het EU parlement, want dat is zijn doel. Janis.
Xessy 5 maanden geleden
@marinus61: Je loopt hier nu te klagen over het feit dat iedereen "weer" losgaat. De digitale wereld waar jij over zeurt, begeef je je zelf nu ook op. Vervolgens klaag je over de klaag cultuur in Nederland. Je opmerking kan betitelt worden als hypocriet, je weet wel iets zeggen over een ander terwijl je zelf eigenlijk precies dat gene doet. Wat een rare wereld hè.
DouweTrant 5 maanden geleden
Yes Mark. Komen wij je opzoeken in de Bijlmer bajes! Grapje Mark.
ESF 5 maanden geleden
Keurig Looijaard, jouw plussers schromen tenminste niet hun hang naar geweld te uiten :-)) Rutte mag niet maar hullie lekker wel! Eigenlijk een rotvolkje dus ..
Jan met de korte achternaam 5 maanden geleden
Weer eens een zeer goede uitspraak van hem. Echter in een zeer politiek correct Nederland kan dit natuurlijk niet want men moet raddraaiertjes met zoete broodjes en cola ontvangen en in de watten leggen en een leuk klusje uitzoeken waar ze van genieten Ik las gisteren nog van iemand die een gebroken neus had geslagen. In mijn tijd vroeger sprong je er tussen, haalde de kemphanen uit elkaar en er volgde een stevig gesprek en daarna werden de handen geschud. Nu in deze tijd van zeer grote politieke correctheid word je op school of op je werk opgehaald door een cordon agenten om een statement te zetten zo zij zelf zeggen (je voor schut zetten voor collega's) en je word gearresteerd voor zware mishandeling waar een strafblad op volgt en je word val school getrapt of ben je baan kwijt. Ik vind het allemaal veel te ver gaan. Een paar klappen moet zeker kunnen zonder straf. Maar nee dan ben je een crimineel. Rutte heeft gelijk
Stockholm 5 maanden geleden
Geen woorden maar daden, voer dan ook een algeheel vuurwerk verbod in want zonder dat verbod blijven die raddraaiers toch doorgaan. De enigste oplossing is per regio een compacte mega mooie vuurwerkshow waar al dat kinder siervuurwerk bij in het niets valt. Maar ja, dan krijg je al die kinderlijke volwassen weer die gaan protesteren omdat ze zo graag dat prutvuurwerk willen afsteken ipv dat ze nou eens gaan kijken naar zo'n mooie vuurwerk show met professioneel vuurwerk.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.