‘Mysterieus buitenaards signaal opgepikt’

3.023 stemmen | Geplaatst op 11 januari 2019 | Website

Een teken van buitenaards leven
13,4%
Gewoon een onbekend natuurverschijnsel
73,7%
Help, de aliens komen!
12,9%

Reacties (26)

dasy 5 maanden geleden
Dat geloof ik direct.,even naar wnl gekeken di zijn ook buitenaardse wezens,die komen ook niet vanhier
famclaes 5 maanden geleden
In buitenaardse wezens geloven laat ik maar aan de Amerikanen over want die zijn daar wel gevoelig voor net zoals de Engelsen in spoken en de Italianen in huilende Madonna's geloven, gelukkig zijn de meeste hier nuchter genoeg om niet direct in maanmannetjes te geloven. dasy wat betreft wnl, jij bent niet de enige die zich aan dat kippekot ergert.
ESF 5 maanden geleden
Vast! Zonder genen, maar wel hele lange tenen - komen verhaal halen op dat manifest :-D
jogi 5 maanden geleden
Het heelal is zo onvoorstelbaar groot, dat ik mij niet kan voorstellen dat wij op dit kleine bolletje de enige bewoners van het universum zijn. Hoe een leven in een ander zonnestelsel er uit ziet, kan van primitief tot zeer ontwikkeld zijn. Misschien komen we er ooit achter.
Fatsoen 5 maanden geleden
Gezever over geluiden en planeten. Als men nu al die ontelbare miljarden eens stopt in het leven HIER op aarde zodat er überhaupt over 100 jaar nog een aarde ís!
K. Nuks 5 maanden geleden
Steven Hawking, natuurkundige, wiskundige en kosmoloog, werd de vraag gesteld of hij dacht dat we alleen waren in het universum. Zijn antwoord was dat zowel de gedachte dat we alleen zouden zijn als de gedachte dat we dat niet zijn, hem evenveel schrik inboezemde. Verder was hij van mening dat de statistische kans dat we alleen zijn, erg gering is. Net als de kans dat er een andere beschaving binnen redelijke communicatieafstand van onze planeet aanwezig is. Geeft dat een antwoord op de vraag? Nee. Is het signaal een toevallig natuurkundig verschijnsel? Zou kunnen. De golven die quasars uitzenden werden destijds ook verkeerd geïnterpreteerd. Nu weten we beter. Maar realiseer ook dat er in de laatste honderd jaar dingen zijn ontdekt en voorgevallen die onze voorvaderen, of wijzelf misschien, nooit hadden kunnen bedenken.
*** B *** 5 maanden geleden
... aldus de Televaag ...
Ron625 5 maanden geleden
Vergeet niet, dat het signaal gemaakt is, toen de aarde pas net bewoond was. Mocht het een intelligente oorsprong hebben, dan liggen ze zover op ons voor, dat communiceren bijna onmogelijk is. Het kan nog minimaal 1.000.000 jaar duren, voor we het begrijpen.............
wispelhuis 5 maanden geleden
Volgens mij zitten er overal op de wereld een heleboel mannetjes hetzelfde te doen,,,,,
Xessy 5 maanden geleden
Ik geloof zeker dat in ons stelsel wij niet de enige levende wezens zijn. Wat het geluid is kan ik geen antwoord op geven ik ben daar geen deskundige voor, het zou alleen een speculatie van mij kunnen zijn. Verder ben ik het met Ron625 eens. We denken dat we al veel weten maar eigenlijk zijn we nog niet zo ver als we denken hoor. Bedenk maar eens tv, auto en telefoon ik noem wat kleine dingen op. Deze dingen bestaan nog maar een jaar of 200. Dat tegen gezet van het aantal jaar dat de aarde bestaat, dat zet je toch wel aan het denken hé.
ESF 5 maanden geleden
Xessy: in ons stelsel ook nog .. hou die gedachte vast!
ESF 5 maanden geleden
Nogmaals @Xessy: "Ik geloof zeker dat in ons stelsel wij niet de enige levende wezens zijn" - klinkt bijna religieus, of gelooft u dat alleen vandaag? En op basis van wat? Weet u wat ons 'stelsel' omvat? Ik weet t ook niet hoor ben dus zomaar benieuwd :-)
Xessy 5 maanden geleden
Ruimte of kosmische ruimte het deel buiten de aarde zie ik als iets wat meer heeft dan wij nu kennen. Of ik alleen iets vandaag geloof? Zelf zal je je vraagstelling wel begrijpen maar ik snap echter niet wat de essentie achter deze vraag is. Ik ben niet religieus ingesteld of opgevoed dus daar heeft mijn gedachtegang niets mee te maken.
Mr. White 5 maanden geleden
Denk je dat wij serieus alleen zijn in dit heelal? Denk het niet.
Jan met de korte achternaam 5 maanden geleden
Ik ben het volledig eens met K Nurks en sta achter de zeer wijze knappe Steven Hawkins. Zijn lichaam was naar de filistijnen maar zijn brein is gelijk Einstein. Een fenomenaal brein. En op deze planeet is miljarden jaren geleden leven ontstaan. Dat kan dus makkelijk ook op andere planeten buiten ons sterrenstelsel ver hier vandaan. Hoe dat ontwikkeld is de vraag. Het kan veel sneller gegaan zijn als dat van ons. Het is zeer ondenkbaar dat wij de enige bewoonde planeet zijn in het sterrenstelsel. Dan terug naar dit geluid. Het kan een ster zijn uiteraard maar het is een repeterend geluid van 6 keer achter elkaar en een ster is maar een keer meestal.
Aceb 5 maanden geleden
Gewoon gelul uit de ruimte.
ESF 5 maanden geleden
Xessy/mrWhite: heelal = zonnestelsel? Daar gaat t al mis dus :-)
ESF 5 maanden geleden
Neil de grasse Tyson - een soort Donkere DWDDijkgraaf - kan daar meeslepender over verhalen dan ik, maar wil m u hier wel warm aanbevelen!
Aceb 5 maanden geleden
Gisteren nog, kreeg ik een telefoontje met misterieus gepiep en gekraak. Iedere keer werd hetzelfde toonritme herhaald, Telkens heb ik gevraagd "met wie spreek ik", "met wie" ? tot het moment dat ik vreemde stemgeluiden hoorde. Toen heb ik de verbinding verbroken. Later heb ik naar m'n beltegoed gekeken en er was Euro 5,39 af. Puur voor gelul in de ruimte.
Merietje.. 5 maanden geleden
https://www.zeelandnet.nl/forum/node/171553
Krotekoker 5 maanden geleden
Rutte heeft toch geen scheet gelaten? die lult al vele jaren uit de ruimte
famclaes 5 maanden geleden
Wees maar niet bang want als er een vliegende schotel landt met "het is groen en het", dan zal het in Amerika zijn.
Fatsoen 5 maanden geleden
Geweldig die knappe koppen zoals o.a. Hawkins maar welke wereldproblemen hebben ze opgelost dan? Wat heb je daaraan als je weet er ontelbaar insecten/vogels en zoogdieren verdwenen zijn of op de rode lijst staan en de aarde aan het dood gaan is. Die film is gestart en heeft geen happy end voor de volgende generaties!
dasy 5 maanden geleden
@@ krotekoker u bedoeld in de ruimte en velen geloven dat ook
Stockholm 5 maanden geleden
Er zijn wel eens eerder rare signalen ontvangen vanuit de ruimte maar meestal was dat een weerkaatsing van signalen verstuurd vanaf de aarde. Maar dat er leven buiten de aarde bestaat staat zo goed als vast als je de beroemde foto van gigantische hoeveelheden sterrenstelsels ziet. De kans dat er ergens intelligent leven tot stand is gekomen zoals op aarde is 99,99999999999 etc procent. Of Aliens ook daadwerkelijk hier kunnen komen lijkt mij onwaarschijnlijk omdat zelfs als zou je met de snelheid van het licht kunnen reizen, dan nog steeds ben je vele jaren onderweg en dan moet er ook niks fout gaan tijdens een reis met zo'n hoge snelheid. Er bestaan namelijk ook rogue planeten die uit hun sterrenstelsel geslingerd zijn of wat dacht je van zwarte gaten die onzichtbaar zijn omdat ze al een heel sterrenstelsel hebben opgeslokt. Ruimte puin etc. Aliens bestaan maar ze komen hier echt niet op visite. En als ze het al konden dan zien ze ons waarschijnlijk als een op hol geslagen virus die bezig is hun eigen aardkloot te vernietigen. We zijn dus totaal niet interessant voor hun.
mikel66 5 maanden geleden
aliens zijn er al op aarde,,alleen noemen wij ze zeeuwen....
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.