Heeft u naar 'Wie is de Mol?' gekeken?

4.663 stemmen | Geplaatst op 8 januari 2019 | Website

Ja
15,3%
Nee
84,7%

Reacties (17)

dasy 5 maanden geleden
Nee ik kijk niet naar reclame.
Maja21 5 maanden geleden
Ik heb de eerste tien seizoenen gezien en toen was ik het wel beu.
Merietje.. 5 maanden geleden
Vorige week stond de mol al op de wiki pagina. een dag later hadden ze het verwijderd. .....was het een grapje of echt. dat is de vraag.
Xessy 5 maanden geleden
Waarschijnlijk zal ik wel heel raar zijn, maar ik heb het nog nooit gezien. Ik weet niet eens waar het over gaat. Iets met een strategisch spel ofzo?
Sparky 5 maanden geleden
@Xessy Eindelijk een normale kijker.Ik heb vroeger weleens gekeken.Na 2 afleveringen was het voor mij ruimschoots genoeg. Meer onbenul kun je niet verzinnen. De makers zouden zich diep moeten schamen voor de ontwikkeling van dit waardeloze programma. Wees dus maar blij dat je daar je tijd niet aan hebt verspild. Het is gewoon 3 keer niks.
wispelhuis 5 maanden geleden
En verder Sparky, zijn er ook wel eens dingen die je wél leuk, goed of interessant vindt? Ik maak me nu toch echt een beetje zorgen. Hoe sleep jij je in godsnaam de dagen door?
Sparky 5 maanden geleden
@wispelhuis.Ik ben alleen alergisch voor de soort programmas zoals : Wie is de Mol ? Ik vertrek. etc etc. Mijn voorkeur zijn informatieve programmas ,documentairen ,humoristische programmas zoals bijv Theo Maas en nog veel meer van deze klasse. Konklusie is best wel te kijken naar de TV maar je moet wel selektief kijken.Als er een dag is waar helemaal helemaal niks is ,ga ik lekker lezen. Ben je zo tevreden over mijn openbaringen ..............???????????????
wispelhuis 5 maanden geleden
Ik ben alleen maar blij voor jou dat je zo gemakkelijk 3 miljoen mensen als niet normaal wegzet. Maar dat zat gisteren een beetje in de lucht geloof ik. ???
Merietje.. 5 maanden geleden
EN IK KIJK WEL. vind het een prachtig mooi programma..alleen jammer dat het dit keer al verraden is wie de miol is
wijari 5 maanden geleden
Nog nooit naar gezien. Een mol leeft onder de grond, heeft het daar mee te maken.
Sparky 5 maanden geleden
@wispelhuis,Jammer dat je mijn openbaringen zo gemakkelijk wegzet/Nogmaals het zijn MIJN openbaringen als antwoord op JOUW vragen !!!!!! Ik oordeel helemaal niet over de kijkers naar andere programma's .Nogmaals ze bekijken het maar ......als ze maar gelukkig ermee zijn.
Frank2 5 maanden geleden
Nee. Niet gezien. Ik hou niet van dit programma. Mijn echtgenote soms wel. En als zij dan wil kijken zet in een koptelefoon op, een lekker muziekje erbij .Meer hoeft dat niet te zijn. Allebei tevree.
wispelhuis 5 maanden geleden
Openbaringen, dan zat ik dus toch wel in de goeie hoek... :)
Krotekoker 5 maanden geleden
Koest Kwispel,in je hok
Fatsoen 5 maanden geleden
Hou niet van dat soort programma's. Programma "De slimste mens" vind ik wel leuk.
D2017 5 maanden geleden
Heel vroeger wel eens naar gekeken maar begon al snel te vervelen, daarna niet meer gekeken en wist niet eens dat dit programma nog bestaat.
*** B *** 5 maanden geleden
Is dit zoiets als "wie is de verrader" ? Een programma om het onderbewustzijn van de kijker te manipuleren opdat de kijker meer naar zijn medemens gaat kijken als zijnde "een verrader" opdat deze basis ingredienten van het "verdeel en heers" systeem als zaadjes in het onderbewustzijn van de kijkers van dit programma worden gezaaid misschien ?
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.