Ik doe niet mee met loterijen

3.907 stemmen | Geplaatst op 3 januari 2019 | Website

Nee, voor mij geen loten
47,2%
Ja, ik speel wel mee
52,8%

Reacties (8)

hanshofman 5 maanden geleden
Nee, want bij sommige loterijen worden ook de niet verkochte loten in de uitslag meegenomen, dus dat 1 op de 5 loten een prijs zou kunnen hebben is een verkapt boeren bedrog... Mensen betalen jaren lang zonder ook maar iets behoorlijks aan prijzen te winnen... Ook de miljoenen loterij voor zgn. goede doelen waarvan een aantal directeuren dikke salarissen vangen.... Geef je geld dan beter direct aan een door jou zelf controleerbaar betrouwbaar goed doel in je omgeving of ver weg, zolang het maar controleerbaar is dat het ook daadwerkelijk aan dat doel besteed word.
*** B *** 5 maanden geleden
Er is elke maand maar één Grote winnaar en dat is de Staat en de Staatskas. Sporadisch mag een burger ook een leuk bedragje winnen maar dat is niet de inzet van het geheel.
wispelhuis 5 maanden geleden
Mooi toch?
Frank2 5 maanden geleden
Ik doe wel mee hoor. Altijd weer een beetje spannend of er een prijsje uit slepen valt. En ja, in oktober vorige jaar was het echt prijs. Extra maandsalaris er bij. Altijd welkom. Maar ook dikwijs maar € 7,50. Of helemaal niks. Als je niet meespeelt kun je nooit wat winnen.
Xessy 5 maanden geleden
De grootse prijs die ik eens heb gewonnen was met een kraslot. Het was 1000 gulden. Ik moest wel even een paar keer kijken of het wel klopte.
Aceb 5 maanden geleden
Ja, ik speel elke dag mee, in "de loterij des levens". Een keer heb ik zelfs de hoofdprijs gewonnen, nl een prachtig meisje, waarvan ik iedere dag nog steeds geniet. Alle andere loterijen vallen daarbij geheel in het niet en zijn slechts gericht op bedrog.
wispelhuis 5 maanden geleden
Mooi @Aceb!
famclaes 5 maanden geleden
Ja ik speel mee met de postcodeloterij want ik denk maar zo, nooit geschoten is altijd mis en het zal mij niet gebeuren dat de hele straat loopt te feesten en ik niets heb.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.