Ik ga van zorgverzekering veranderen

3.449 stemmen | Geplaatst op 21 december 2018 | Website

Ja
7,4%
Nee
81,6%
Misschien
11%

Reacties (13)

wispelhuis 7 maanden geleden
Nee, ik blijf zitten bij Menzis. Met 2 kleine extra pakketten en een bonuskorting precies op maat voor mij.
Zomervliegje 7 maanden geleden
Nee Ik zit al 22 jaar bij CZ en voor mijn gevoel is dat altijd goed geweest. Ik moet zeggen dat ik mij tegen over andere dingen nooit verdiept heb. Veel overstappen gemaakt, behalve dus mijn mijn zorgverzekering. Mijn eigen risico ben ik al jaren standaard kwijt dus dat is bij een andere zorgverzekeraar niet anders.
Fatsoen 7 maanden geleden
De laatste jaren stap ik elk jaar over naar een goede zorgverzekering die niet al te duur is, met hulp van zorgkiezer is dat niet ingewikkeld en scheelt me elk jaar heel wat tientjes aan maandelijkse premie.
nakuru 7 maanden geleden
Ik blijf maar waar ik ben. Ze zijn allemaal duur.
Maja21 7 maanden geleden
Fatsoen, dat doen wij inderdaad ook. Het moet mogelijk zijn voor ons om rond de 125 euro per maand te komen. De verzekering die we nu hebben was een jaar geleden nog goedkoop, maar gaat vanaf januari meer dan 140 euro per maand kosten. Nakuru: ja, ze zijn allemaal duur, maar je kunt toch gauw 10-20 euro per maand besparen!
wispelhuis 7 maanden geleden
€117.
Maja21 7 maanden geleden
Wispelhuis, bij Menzis kom ik nooit uit op 117 euro met wat pakketjes erbij. Toch ook gauw op 125-130 euro. Je hebt waarschijnlijk mazzel met die bonuskorting. Die krijg ik niet.
Jan met de korte achternaam 7 maanden geleden
Fatsoen: dat mag u me dan wel eens uitleggen. Dat is wel interessant. Dus je bespaard ruim 20 euro per maand als je elk jaar overstapt naar een andere dus over 6 jaar gerekend ben je 120 euro minder kwijt dan nu. op den duur is het bijna gratis dus. Verder blijf ik waar ik zit. Eind januari ben ik door mijn eigen risico heen en een keer of 7 naar een specialist en 20 keer of meer daar de fysio, 2 keer per jaar naar de tandarts en 2 keer mondhygiëniste dus dan moet je wel een goede uitgebreide verzekering hebben. Liefst maximale dekking
wispelhuis 7 maanden geleden
Klopt Maja, hem 'm afgesloten via PMA. Scheelt me € 9 in de maand.
Looijaard 7 maanden geleden
Wij zijn overgestapt naar een goede zorgverzekering. Zelf kiezen wat je wil, niks van betalen voor de pil, zwangerschap, en dergelijke. Precies op maat. We zouden niet graag voor CZ kiezen want die zwaaien hier de scepter en dat is echt foute boel. Ons krijgen ze niet bij die bedriegers.
wispelhuis 7 maanden geleden
Ach...
Fatsoen 7 maanden geleden
Jan met de korte achternaam: via independer of andere aanbieders die u daarbij helpen kan het de moeite lonen om over te stappen. Ik heb alleen een tandarts- en basisverzekering dus dat maakt het wel eenvoudiger.
Maajesteit 7 maanden geleden
Ik heb de aanvullende verzekering opgezegd. De vergoedingen zijn minimaal en zodoende kun je beter dat geld opzij zetten en gebruiken voor onvoorziene kosten. Je verzekert tenslotte iets waarvan je niet zeker bent of je daar aanspraak op gaat maken. En dan nog iets... Het zou verboden moeten zijn dat Verzekeraars premiegelden in mogen zetten voor peperdure reclames waar alleen John de Mol nog rijker van wordt in plaats van het te besteden aan het vergoeden van zorgkosten
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.